The Invisible Thread - Firul invizibil (2022) online subtitrat

Il filo invisibile
The Invisible Thread – Firul invizibil (2022)

Filmul al regizorului Marco Simon Puccioni – îi are în distribuție pe Francesco Gheghi, Filippo Timi și Francesco Scianna și urmărește povestea elevului de liceu în vârstă de 15 ani Leone și relația sa cu cei doi tați ai săi, Simone și Paolo.

În film, Simone și Paolo sunt împreună de 20 de ani, marea majoritate a acestui timp petrecut crescând-o pe Leone. De-a lungul anilor, trio-ul a devenit o familie fericită, împărtășind multe repere importante pe parcurs.

Dar în ultimii doi ani, Simone a avut o aventură secretă – ceva pe care Paolo descoperă întâmplător. Și, deși Paolo este tulburat de această veste șocantă, inițial păstrează descoperirea pentru el, nesigur de ce să facă.

Cu toate acestea, aventura este dezvăluită curând în timpul unei cine aniversare a familiei, ceea ce duce la o ceartă uriașă, urmată de o separare. Incidentul vine ca un șoc imens pentru toți cei implicați, dar niciunul mai mult decât pentru Leone, care își găsește brusc lumea răsturnată, în timp ce tații săi merg pe propriile drumuri.

Dar problema se agravează atunci când Simone și Paolo efectuează un test ADN pentru a descoperi care dintre ei este tatăl biologic al lui Leone. Oricine se va dovedi a fi, rezultatul va avea cu siguranță ramificații semnificative pentru familie, lăsând o altă înghesuială pe care să o facă față.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 49m 2022 9 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar