The Intruder (2019) online subtitrat

The Intruder
The Intruder (2019)

„Intruderul” este încă un recul către thrillere de invazie, precum „ Pacific Heights ” și mai recent „Breaking In”. La 84 de minute, ai crede că se va mișca suficient de repede pentru a te face să uiți de lapsurile masive în logică în favoarea frisoanelor și a emoțiilor. Din păcate, nu este cazul aici. La fel ca ultimul film abisal al regizorului Deon Taylor , „ Traffik ” , este nevoie pentru a ajunge la ceea ce ar fi considerat „părțile bune” dintr-un film mai bun. De asemenea, este complet lipsit de suspans, în ciuda numeroaselor sperii de sărituri. Cel mai rău, eroina sa nu numai că face lucruri stupide, care sunt amorțite, dar acest film este atât de retro încât necesită să fie salvat de soțul ei.

Soțul acela este Scott Russell ( Michael Ealy ), un guru de succes de marketing din San Francisco, îndrăgostit atât de nebun de soția sa Annie ( Meagan Good ), încât este dispus să cumpere o casă de 3 milioane de dolari în Valea Napa în care nu vrea să locuiască cu adevărat doar ca să-i fac plăcere. „Când mama nu este fericită, nimeni nu este fericit”, spune Charlie Peck ( Dennis Quaid ), proprietarul văduv care vinde conacul de vis al lui Annie. Întâlnirea lui drăguță cu Russells-ul îi face săritul brusc din pădure cu o pușcă și împușcarea unei căprioare până la smithereens chiar în fața potențialilor săi cumpărători. Nu doar împușcă cerbul, ci aleargă pe corpul său rănit și-l înfige brutal în cap în raza de acțiune.

Hai să ne oprim chiar aici. Publicul știe că Charlie nu este decât o problemă – el a primit rolul principal. Și știm că, de obicei, este nevoie de protagoniști pentru a-și da seama că el este cel rău, pentru că nimic nu pare amis. Cu toate acestea, este clar clar că ceva este în regulă în ceea ce privește Charlie, dar Annie este atât de minunată dedicată acestei case căreia nu îi pasă. Acum, nu-mi pasă cât de bunică ești; dacă te uiți la o casă și un tip alb a sărit din pădure cu o pușcă și l-a împușcat pe Bambi la 10 metri distanță de tine, fundul tău negru marchează chiar înapoi la Coldwell Banker pentru o nouă listare. Russells cumpăra casa oricum.

Charlie îi spune Annei că noua lor casă poartă numele unei flori numite Foxglove. – Nu este otrăvitor? Întreabă Annie. „Foarte”, spune Charlie în ceea ce pare a fi prefabricat, dar este de fapt unul dintre numeroasele fragmente de detaliu care se găsesc în scenariul derivat al lui David Loughery . „The Intruder” este o pălărie veche pentru Loughery, care vine după scenarii similare pentru „Obsession” de Beyonce și „ Lakeview Terrace ” de Samuel L. Jackson . Niciunul dintre acestea nu a fost filmele deosebit de bune, dar au fost cel puțin foarte distractive de vizionat. Nivelul distractiv al acestui film este mai echivalent cu scenariul lui Loughery pentru „Star Trek V”, cea mai puțin vizibilă intrare în franciza respectivă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2019 273 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar