The Infiltrator - Acoperitul (2016) online subtitrat

The Infiltrator
The Infiltrator – Acoperitul (2016)

The Infiltrator este povestea unui oficial al autorității vamale a S.U.A. care scoate la iveală o mașinărie de spălat bani la a cărei butoane pare să se afle temutul traficant de droguri Pablo Escobar.

Cu greu va exista o singură recenzie a „Infiltratorului” care nu face referire la ironia lui Bryan Cranston – a devenit faimos pentru că a jucat creierul din spatele unui inel puternic de droguri de pe „Breaking Bad”, iar acum prezintă un agent federal din viața reală. care a fost sub acoperire pentru a da jos imperiul narcotic al infamului reper Pablo Escobar.Este atât un cârlig intrigant, cât și o performanță impresionantă, dar nu suficient pentru a depăși familiaritatea materialului.Considerând că aceasta este o poveste a unui om aflat într-o situație în care chiar și cele mai benigne situații sunt pline de pericol intens care se balonează chiar sub suprafață, este puțin dezamăgitor faptul că filmul în sine nu demonstrează niciodată destul de mult un grad similar de pericol.

Când îl vedem pentru prima dată pe agentul federal Robert Mazur (Cranston), în 1986, lucrează sub acoperire la un bust de droguri care trece aproape lateral când firul pe care îl poartă începe să-i ardă o gaură în piept. Deși rănile pe care le suportă în urma acestei excursii sunt suficiente pentru a-i câștiga o pensie anticipată pentru a-și petrece împreună cu soția, Evelyn ( Juliet Aubrey), și cei doi copii ai lor, el încă vrea să rămână în picioare și, în cele din urmă, lovește o mișcare genială în războiul împotriva drogurilor. În trecut, polițiștii și fede-urile s-au dus după droguri în sine și, în timp ce oprește transportul a câteva sute de kilograme de cocaină poate arăta bine pentru camerele de luat vederi, realitatea urâtă este că există multe lucruri pe care le putem înlocui. pe străzi în cel mai scurt timp. Ideea lui Mazur este să se concentreze în schimb pe a merge după banii înșiși, pe baza faptului că, dacă va putea să explice modul în care dealerii spală cantitățile nesănătoase de numerar generate, el ar putea să urmeze acea cale până la capete ca Escobar. și utilizați informațiile pentru a construi un caz. În acest scop, se reinventează ca Bob Musella,

Destul de sigur, cu maniera sa bucuroasă și patina de succes, Mazur / Musella este în măsură să ia contact cu câțiva membri de nivel scăzut al infamului cartel Medellin al lui Escobar și sunt suficient de impresionați pentru a-l ajuta să-și croiască drumul prin ranguri, în cele din urmă întâlnindu-se și împrietenind locotenentul de încredere din Escobar, Roberto Alcaino ( Benjamin Bratt). În timp ce își construiește liniștit și metodic cazul în timp ce joacă rolul lui Musella până la apăsare, Mazur este constant conștient de faptul că performanțele sale trebuie să fie pe loc și că și cea mai mică alunecare poate avea consecințe nedorite. Încă de la infiltrarea sa, de exemplu, Mazur, în încercarea de a rămâne loial adevăratei sale soții, roagă să întrețină relații sexuale cu un stripper oferit de unul dintre contactele sale neașteptate, afirmând că are o logodnică căreia vrea să fie credincios . În cele din urmă, această oboseală concepută în grabă are ca rezultat că Mazur a primit propriul logodnic federal emis în Kathy Ertz ( Diane Kruger), un alt agent sub acoperire – nu în ultimul rând – a cărui viață depinde de capacitatea sa de a-i convinge pe alții că el este altceva decât ceea ce este el de fapt. Chiar dacă Mazur se apropie din ce în ce mai mult de bustul final, există încă posibilitatea ca totul să explodeze într-o clipă – managerul de bani Escobar, Javier Ospina ( Yul Vasquez ), pentru unul, nu are încredere în noul venit din primul moment. îl vede și scepticismul său atârnă în aer ca lama unei ghilotine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 7m 2016 757 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar