The In Between - Între lumi (2022) online subtitrat

The In Between
The In Between – Între lumi (2022)

Filmul spune povestea lui Tessa (Joey King) și Skylar (Kyle Allen), care se întâlnesc la un teatru local în timp ce urmăresc clasicul de artă din 1986, Betty Blue . S-au înțeles imediat, deși atunci când se despart după ce au văzut filmul, le ia ceva timp să se ciocnească din nou unul de celălalt. Când se reîntâlnesc, începe procesul de legătură și, în scurt timp, se îndrăgostesc de cap peste cap unul de celălalt.

Din păcate, cursul iubirii adevărate nu merge lin. Tessa și Skylar se încurcă atunci când ajung la un dezacord cu privire la cealaltă pasiune a ei: fotografia. Când decide să părăsească orașul pentru a fi cu tatăl său care se luptă, mai multe tensiuni cresc între ei. Dar înainte ca ei să se poată reconecta și să-și întărească relația, tragedia se întâmplă când Skylar este lovit de o mașină și ucis.

Acesta ar trebui să fie sfârșitul relației lor, dar când Skylar începe să-și facă cunoscută prezența fantomatică Tessei, cei doi își pot relua în sfârșit dragostea.

Acum, premisa filmului, deși este puțin brânză, nu este deloc rea. A fost folosit cu succes în Ghost menționat mai sus, iar fanii filmului din 2005 Just Like Heaven vor fi și ei familiarizați cu conceptul. În teorie, The In Between ar trebui să fie la fel de vizionabil ca acele filme, în ciuda trăsăturilor de împrumut ale fiecăruia. Dar cu o scriere obținută și clișeală și cu actorie neconvingătoare din cele două piste de încredere, de obicei, acest lucru nu funcționează deloc.

Cea mai mare problemă este însă narațiunea filmului. Există mult prea multe scene flashback, așa că ceea ce obținem este un film tradițional de dragoste pentru adolescenți, cu câteva elemente spirituale.

Petrecem mult prea mult timp cu cei doi când Skylar este încă în viață și există nenumărate scene în care ei se desfășoară, merg în excursii romantice cu barca și au conversații banale unul cu celălalt. Apreciez faptul că, pentru a avea un impact emoțional, trebuie să îi cunoaștem pe cei doi iubiți înainte de moartea lui Skylar. Cu toate acestea, deoarece aproape 90 de minute din timpul de rulare de aproape 2 ore sunt dedicate romantismului lor înainte de tragedie, aceasta își pierde sensul scopului.

Desigur, dacă ești pasionat de romanțele adolescenților, atunci probabil că nu te va deranja asta. Dar chiar dacă elimini elementele vieții de apoi și iei asta ca pe un film romantic simplu, tot eșuează.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2022 31 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar