The Huntsman: Winter’s War - Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii (2016) online subtitrat

The Huntsman: Winter's War
The Huntsman: Winter’s War – Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii (2016)

Cu mult înainte ca Ravenna (Theron), malefica regină, să fie, aparent, învinsă de sabia curajoasei Alba ca Zăpada, a fost martora plecării din regat a surorii sale, Freya (Blunt), după ce aceasta a suferit o trădare care i-a frânt sufletul. Freya, care are puterea de a îngheța orice inamic, și-a petrecut viața în castelul său de gheață izolat crescând și pregătind o întreagă legiune de vânători letali, printre care și Eric (Hemsworth) și războinica Sara (Chastain), pentru a vedea că preferații săi au sfidat singura și cea mai importantă cerință a sa: să-și înghețe pe vecie inima, ca să nu se poată îndrăgosti niciodată.

Când Freya află despre moartea surorii sale, își somează soldații să ducă Oglinda Magică la singura vrăjitoare care mai are abilitatea de a-i extrage puterile. Dar, odată ce descoperă că Ravenna poate fi readusă din adâncurile aurite ale oglinzii, tărâmul magic va avea acum de înfrunat o forță întunecată de două ori mai puternică. E timpul ca armata lor să se arate invincibilă în fața celor doi războinici alungați pentru că au încălcat regula fundamentală a reginei lor. Dar e și timpul ca Eric și Sara să lupte pentru a le învinge pe cele două regine malefice, dar și pentru a reuși să se apropie pentru totdeauna unul de celălalt.

Filmul original a funcționat ca o abordare întunecată a cunoscutei fabule „Albă ca zăpada”, cu imagini uimitoare, brutale și cu o întoarcere bogată ticăloșie de la Charlize Theron ca regină malefică. A fost palpitant, dar gol, dar cel puțin s-a concentrat și te-a ținut logodit. De această dată, regizorul pentru prima oară, Cedric Nicolas-Troyan (care a preluat rolul lui Rupert Sanders ) are probleme în a juca toate poveștile împrăștiate din scenariul lui Evan Spiliotopoulos și al lui Craig Mazin .

Este „Războiul de iarnă” despre o rivalitate între două surori, ravaganta Ravenna (Theron) și devastata Freya ( Emily Blunt )? Este vorba despre dragostea interzisă dintre cei doi soldați de vârf ai lui Freya, vânătorul Eric ( Chris Hemsworth ) și infernul Sara ( Jessica Chastain )? Este vorba despre Albă ca Zăpada, care este menționat cu o mare reverență, dar care este văzut doar de câteva ori în cele mai scurte, vagi imagini? (Spre deosebire de Theron și Hemsworth, Kristen Stewart nu se întoarce pentru a doua parte, în ciuda faptului că a fost personajul din prima parte. Chiar și copilul meu în vârstă de șase ani s-a gândit că părea ciudat.) Sau este vorba despre piticii înrăiți, redați digital ( Nick Frost și Rob Brydon ) care servesc ca relief ușor de benzi desenate?

Singura forță de coeziune este un simț omniprezent al caracterului grav de sine. Cu excepția unei scurte vizite într-o pădure plină de sprituri de zână și creaturi vibrante, „Războiul de iarnă” este la fel de monoton, cum ar sugera titlul.

Începe cu infanticidul și trece la răpirea și antrenamentul copiilor soldați (nu mai sunt doar pentru adaptări pentru adulți tineri!) Pentru a servi ca mizerabila armată a lui Freya, în timp ce caută răzbunare de la vârful dealurilor acoperite cu zăpadă. Freya a lămurit că dragostea este un no-no, dar cele două cele mai înverșunate arme ale ei, Eric și Sara, au îndrăznit să cadă unul pentru celălalt – și astfel le distruge și șansele de fericire. Motivațiile nu sunt foarte complicate aici, dar transmisia vocală omniprezentă de la Liam Neeson ne spune totuși totul.

Șapte ani mai târziu (și înțeles din punct de vedere al timpului, după evenimentele din „Albă ca zăpada și Vânătorul”, pentru cei care joacă acasă), Ravenna poate sau nu să fie moartă. Dar oglinda care o înfrumusețează a dispărut și toată lumea o caută, pentru că este puternică. Sau ceva. Este McGuffin strălucitor, auriu, și poate fie să adune oamenii împreună sau să-i sfâșie.

În ceea ce privește efectul său asupra personajelor lui Hemsworth și Chastain, acesta ar putea merge în orice fel – dar apoi din nou, este greu de îngrijit. Atrăgători individual așa cum sunt, acești doi actori au chimie zero unul cu celălalt. Scenele lor de dragoste (inclusiv una care se întâmplă doar să aibă loc în singura cadă din acest întreg teren înghețat) sunt activ incomode de urmărit. Purtătura lor flirt nu este mult mai bună și doar în parte, deoarece vorbesc în accente inconsistente scoțiene. Hemsworth este linia de frontieră neinteligibilă mare parte a timpului, și nu într-un fel amuzant intenționat, Brad-Pitt-in- „ Snatch ”; Broa lui Chastain intră și iese. Și luminos și versatil cum este Chastain, jocul prințesei războinice nu este costumul ei puternic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 54m 2016 731 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar