The Hunter’s Prayer (2017) online subtitrat

The Hunter's Prayer
The Hunter’s Prayer (2017)

In acest thriller plin de supans cu cifra octanica ridicata toata actiunea se concentreaza asupra unui asasin solitar pe nume Lucas, (Sam Worthington) care este angajat sa ucida o femeie tanara pe mume Ella, (Odeya Rush). Aceasta din urma habar nu are ca afacerile desfasurate de familia sa sunt dubioase si le pune tutuor viata in pericol. Parintii lui au fost deja ucisi.Ucigasul platit este incapabil sa apese pe tragaci, este prima data cand i se întampla acest lucru. Cei doi isi unesc fortele si hotarasc sa fuga împreuna de-a lungul Europei. Cei responsabili de uciderea familiei sale pornesc pe urmele lor determinati sa o elimine pe tanara din peisaj. Ucigasul platit va face tot ce ii sta în putere sa o apere.

După cum sugerează aceste exemple, actorii se luptă palpabil pentru a susține un dialog amorțit din lemn. Amenințările criminale britanice pozitive sunt schimbate cu cele ale armei americane pentru închiriere. Nimeni nu vrea ca adolescentul pe fugă să sune ca un hashtag, dar un element de fundal și personalitate ar trebui să apară în ceea ce spune.

Acea adolescentă este Ella ( Odeya Rush din „ Goosebumps ”). Furișând un fum la școala ei internată elvețiană, le spune prietenilor ei că va merge să danseze cu iubitul ei. Nu știe că un pistolier din umbră tocmai și-a ucis tatăl și mama vitregă și i-a ars conacul Scarsdale.

Ella primește vestea de la Lucas ( Sam Worthington ), care o apucă de club. „Am fost angajat să te omor, dar nu o voi face pentru că nu pot”, îi spune el într-o supra-explicație tipic neplăcută.

Succesul a fost pus pe Ella pentru a trimite un mesaj oricărui altcineva care ar putea considera să fure de la super-criminalul Richard Addison ( Allen Leech din „Downton Abbey”). Regretatul tată al lui Ella l-a trădat pe Addison, care, prin urmare, a lovit întreaga familie. Ca toți ceilalți din film, Addison este o caricatură subțire de hârtie. El este atât de rău încât crește câini de atac și îi testează pe minioni neplăcuți. Ba chiar se uită la fiul său cel mic, „Ce v-am spus despre mama voastră?” „Mama mea este o curvă”, răspunde trist băiatul. Și, desigur, el comandă o lovitură la un adolescent.

Dar Lucas este tatăl însuși și chiar asasini plătiți care cred că sunt morți în interior pot fi amintiți de onoarea și umanitatea lor, mai ales atunci când se află într-un film mut, care are nevoie de un motiv pentru protagoniștii săi să alunge și să fie urmăriți, să tragă și să fie împușcat la.

Aceste alunecări și tiruri sunt generice și ele: unele roți de vârf coboară pe străzile din diverse locații europene, unele rânduri de scuipi jucând rolul de foc automat al armelor. Chiar și acele scântei de energie au valoare doar în contrast cu cascadoriile și povestea neinspirate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2017 433 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar