The Hunt - Vânătoarea de oameni (2020) online subtitrat

The Hunt
The Hunt – Vânătoarea de oameni (2020)

Filmul se deschide pe o uvertură bombastică și pe un text de grup pus în scenă, care va deveni retroactiv important. Suntem apoi conduși într-un avion de lux, unde bogații liberali sunt făcuți, iar conservatorii săraci aleatori din diferite părți ale țării au fost drogați și ascunși afară din vedere în spatele avionului. Următoarea scenă se deschide pe victimele răpite care se trezesc înțepate și se îndreaptă către o cutie misterioasă într-un câmp, precum cornucopia din „ Jocurile foamei ”. Odată ce restricțiile lor sunt dezactivate și începe tragerea, cel mai periculos joc este în plină desfășurare.

Este mai ușor să evidențiez ceea ce mi-a plăcut la film înainte de a intra în politica lui dezordonată. Există o mână de secvențe palpitante, suspensive, cum ar fi prima împușcare pe teren și unele lupte corp la corp. Zobel se apleacă spre posibilitățile de exploatare de a recrea Jocul cel mai periculos al lui Richard Connell pentru un public nou, inclusiv sânge sângeros, o grenadă aruncată în jos pe pantalonii unui tip și multe, multe răni stropitoare cu aspect dureros de la săgeți, cuțite și gloanțe.

Stând înalt și cu fața severă în mijlocul violenței, se află Crystal (Gilpin), arma secretă a filmului și grația sa mântuitoare. Aproape niciunul dintre celelalte personaje de ambele părți ale diviziunii liberale / conservatoare nu se ridică vreodată deasupra unui stereotip banal și, deși Crystal nu are prea multă adâncime, performanța lui Gilpin ca războinic reticent o face un fel de erou. Ea joacă Crystal cu o prezență strânsă și restrânsă, poate o reținere de la tolerarea clienților putred la locul de muncă al agenției de închirieri auto. Mai târziu, aflăm că a slujit în armată, iar Gilpin întruchipează această mișcare rigid, dar rapid, arătând că o parte din disciplina ei s-a epuizat de-a lungul anilor prin câteva căpușe nervoase. Cu toate acestea, ochii ei rămân îndreptate spre supraviețuire și nu o lasă niciodată să se păzească, ca Rambo prin Mississippi.

În afară de Gilpin, filmul se destramă. Ticăloșii din această poveste sunt elite libere conduse de o femeie pe nume Athena ( Hilary Swank ), care au o poveste absurdă de social media alimentată de o teorie a conspirației cunoscută sub numele de Manorgate. Este unul dintre numeroasele titluri împrumutate și modificate folosite în „Vânătoarea”, care, în ciuda tuturor copiilor și lipirii termenilor populari și a insultărilor de pe internet, nu se adaugă la nimic în afara violenței sale superficiale. Scris de Nick Cuse și Damon Lindelof, „Vânătoarea” demonstrează că „ambele-siderism” nu întotdeauna se elimină în mod logic. Cum ar putea un pachet de liberali supărat cu ușurință de zahărul din sifon, schimbările climatice și limbajul de gen să se transforme în ucidere pentru sport? În schimb, filmul intră în temerile conspirației cu privire la actorii de criză și teoriile conform cărora elitele liberale bogate vor să-i omoare și acolo lucrurile devin mai puțin amuzante.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2020 611 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar