The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 – Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a (2015) online subtitrat

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 – Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a (2015)

În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârși fără victime.

Este de regulă, acum, desigur, să împărțiți cartea finală din orice serial Jonggernaut Young Adult în două filme. „Harry Potter” a făcut-o. „Amurg” a făcut-o. De ce să nu-i chinuiți și să-i chinuiți pe fanii entuziaști ai acestor serii și mai departe? De ce să nu câștigi de două ori mai mulți bani?

Așadar, avem finalul absolut, final, de data asta, în care vrem să-l spunem, din seria „ Jocurile foamei ”, intitulată clunkily „Jocurile foamei: Mockingjay – partea 2.” Dar, într-adevăr, dacă vorbim despre lucruri precum arta și unitatea narativă – care de fapt pot exista și există în această franciză – un singur film ar fi funcționat bine. „Mockingjay – Partea 1” de anul trecut s-a simțit ca un locaș de lungă durată. Acesta a prezentat o mulțime de filete rotative și imagini repetitive și a servit ca o amintire clară a ceea ce într-adevăr este o încasare cinică a numerarului.

Cu excepția câtorva piese de acțiune cu adevărat orbitoare, „Mockingjay – Partea a 2-a” oferă mai mult din același lucru. Miza este mai mare pentru că acesta este sfârșitul – Este chiar de data asta! – dar la prima oră sau mai mult filmul regizorului Francis Lawrence întoarce legitim. Încă din primele momente, când Katniss Everdeen , Jennifer Lawrence , se luptă să-și spună numele ca fiind cel târziu, marele Philip Seymour Hoffman arată cu tristețe ca Plutarch Heavensbee, aliatul de renume al creatorului de jocuri, este pur și simplu nepăsător, chiar și pentru un film înscris într-un viitor distopic. Scuzător, scenariul de la Peter Craig și Danny Strong oferă câteva sclipiri de umor sardonic, inclusiv fragmente de Jena Maloneîn calitate de coleg de biruință al lui Katniss, Johanna, de bună-credință.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 17m 2015 704 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar