The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Jocurile foamei: Revolta - Partea I (2014) online subtitrat

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Jocurile foamei: Revolta – Partea I (2014)

Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără țel, eroina privește cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem și se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenței. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Carisma lui Jennifer Lawrence și excelența vicleană a distribuției sale de susținere păstrează „Jocurile foamei: Mockingjay, partea 1”. Această a treia tranșă din saga „Jocurile foamei” (din punct de vedere tehnic capitolul trei, prima parte) este o experiență sumbră, uneori îngrozitoare, și nu numai pentru că este cea mai întunecată tranzacție încă într-o saga deja întunecată, prinzând rebeli distopici într-o bătaie în jos și stat demoralizat. După cum au scris scribii din seria obișnuită, Peter Craig și Danny Strongși, după cum a regizat Frances Lawrence (care a ajutat cel de-al doilea film din serie, „Hunger Games: Catching Fire”), se simte, de asemenea, un pic întins, pentru a nu le oferi actorilor să respire și să lărgească marjele narative ale filmului spre mai bine. împachetează-le cu detalii, dar pentru că așa face din ce în ce mai mult Hollywood francizele „bugetare” mari în aceste zile: mărunțirea unui volum în două sau trei, a „Harry Potter” sau „Hobbitul”, pentru a satisface cititorii cei mai mintali de dramatizând cât mai multe scene și vândând mai multe bilete.

Când povestea începe, eroii noștri au fost literalmente conduși în subteran. Campioana Jocurilor Foamei, Katniss Everdeen (Lawrence), a supraviețuit multiplelor iterații ale reality show-ului de televiziune națională, în stil gladiator, pâine și circ, apoi a fost poziționată cinic de răul președinte Snow ( Donald Sutherland ) ca o falsă figură de inspirație. Ea a devenit adevărata datorită spiritului ei indomabil, plus complot inteligent de către luptători rebeli și manipulatori de imagini, inclusiv mentorul care a fost odată beat și acum sobru al lui Katniss, Haymitch ( Woody Harrelson ); propagandistul și consultantul de imagine Plutarch (regretatul Philip Seymour Hoffman, căruia îi este dedicat filmul); geniul tehnic Betee (Jeffrey Wright) și vrăjitorul de imagini (și acei reliefuri comice) Effie Trinket (Elizabeth Banks ).

„Mockingjay, partea 1” ridică locul în care „Catching Fire” a plecat, cu Katniss, salvat din Quarter Quell, care locuia într-un ansamblu de sub dărâmul districtului 13 alături de colegii ei insurecționali. Conduși de către intrusul lor președinte al districtului Coin ( Julianne Moore , care are un comportament înghețat și un comportament sever), eroii noștri suportă atacurile avioanelor și trupelor lui Snow în timp ce complotează următoarea lor mișcare dreaptă. Desigur, Katniss este, de asemenea, susținută și susținută de loala ei dreaptă, Gale Hawthorne ( Liam Hemsworth ), chiar și când se învrednicește de soarta marii ei iubiri, încă milfetoastul Peeta ( Josh Hutcherson), care a fost ținut ostatic de forțele lui Snow și s-a transformat într-un instrument de propagandă anti-Katniss, denunțând eroina noastră la televiziunea națională pentru a-și legitima stăpânii de marionete.

Dacă filmele „ Jocurile foamei ” ar fi comparate structural cu „Războaiele Stelelor” – în continuare comercialul Holy Graal al francizelor de film – s-ar putea să spuneți că acesta este prima jumătate a „ The Empire Strikes Back ”, cu accent pe vizual și secvențe Hoth drastic opresive. Graficul ne duce de la întoarcere la întoarcere la regresare până când ne simțim sufocați (intenționat). Zăpada are avantajul copleșitor și, în câteva scene de acțiune eficiente, ne înțelegem cât timp sunt șansele de victorie ale rebelilor. Cel mai bun dintre acestea înfățișează un atac aerian filmat în mare parte de la nivelul solului, avizând avioanele de zăpadă ca niște neclarități grozave care pot colța în aer, precum pescărușii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2014 875 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar