The Hunger Games: Catching Fire - Jocurile foamei: Sfidarea (2013) online subtitrat

The Hunger Games: Catching Fire
The Hunger Games: Catching Fire – Jocurile foamei: Sfidarea (2013)

Când vine un film de genul „Jocurile foamei: prinderea focului”, mă face să intru în picioare și să mă înveselească, în vârstă, de 13 ani, feministă. Desigur, simpla existență a unei francize de succes cu fete care nu se învârte în jurul potențialilor pretinși cu puteri supranaturale este suficientă pentru a o zâmbi.

Scena din „Catching Fire” care mi-a tras mai ales alter-ego-ul adolescent persistent? Când Jennifer Lawrence – esențială ca eroina războinică Katniss Everdeen în runda 2 a acestei întreprinderi bazate pe lit-adulți tineri, în același mod în care Vivien Leigh era indispensabilă în „ Gone With the Wind”- În mod evident, se învârtesc în rochia ei de mireasă în timpul unui interviu TV menit să distragă populația de Panem în stare de declin. Ceea ce pare a fi inițial o cușcă cu mai multe niveluri, cu gheață albă, este cuprinsă de flăcări și se transformă într-o supleță de miezul nopții. simbolul înaripat al subversiunii care emulează Mockingjay, mascota unei rebeliuni în creștere în țară. O rochie reprezintă o înfăptuire și așteptări feminine, cealaltă libertate și oportunitate umană. Sunați-o un moment Barbie-întâlnește-Joan de Arc. Și nu orice bărbat poate stanca o coadă de cheie de lavandă și un pompadour în același timp, dar darn dacă Stanley TucciCei de la o gazdă de televiziune Caesar Flickerman – parte Ryan Seacrest, Siegfried și Roy – reușesc să o scoată. „Fata pe foc este atât de obraznică”, declară el despre Katniss cu un zâmbet pe jumătate, pe jumătate înfiorat atunci când își îndeplinește trucul rochiei.

Da, moda poate fi o armă pentru binele și un vehicul pentru revoluție – cel puțin în această distopie, cu regimul său fascist condus de președintele senin insidios Snow ( Donald Sutherland ). Aici, pasărea groaznică prea adesea trece pentru stil. Vorbim despre tine, Elizabeth Banks , sub pretextul majoretei majorete efie Trinket, instaurată de guvern, cu peruci cu ochelari Oompa Loompa și genele care par a fi fursecuri din dantelă cu plumb. (Cel puțin are voie să fie o prezență mai caldă de data aceasta.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 26m 2013 597 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar