The Hollow Point (2016) online subtitrat

The Hollow Point
The Hollow Point (2016)

The Hollow Point este o poveste viscerală, amplasată în spatele drumurilor dintr-un oraș de graniță, despre un mexican aflat în afaceri de arme cu un cartel, care lasă mai mulți morți în urmă și un sac de bani care lipsește. Un șerif retras la pensie, Leland (Ian McShane), trebuie să își unească forțele cu noul șerif, Wallance (Patrick Wilson), pentru a investiga sursa acestei afaceri și de a proteja locuitorii orașului.
Acest thriller curajos și modern, intră în coliziune cu realitatea crudă care populează viața de-a lungul frontierei: este o poveste care explorează dificultățile și consecințele care transformă oamenii în monștri și monștri în realitate…

Regizat de Gonzalo López-Gallego dintr-un scenariu de Nils Lyew , „The Hollow Point” se deschide, după textele de contrabandă-muniție, cu un stand „unde sunt banii mei” la un garaj în mijlocul nicăierii aride, prăfuite, completat cu amenințări familiare, precum „Dacă Clive nu va fi aici în cincisprezece minute, destul de curând, voi vorbi cu un mort.” Deși infractorii din viața reală nu sunt cunoscuți pentru că vorbesc în propoziții menite să declanșeze suspans, este, de asemenea, o eroare să spunem că un thriller criminal în care infractorii vorbesc realist pur și simplu nu ar funcționa; nu trebuie decât să citiți lucrările timpurii ale scriitorului George V. Higgins pentru a înțelege asta. Dar este mai ușor să reciclați clișee de gen și Patrick Wilson și Ian McShanesunt printre actorii buni chemați să-i găsească. Wilson joacă un nou-șerif în oraș, un polițist veteran a cărui existență continuă pe planetă pare a fi un subiect de mirare pentru mulți din comunitatea sa, inclusiv pentru iubita sa din nou, din nou, din nou, Marla ( Lynn Collins ). Wilson’s Wallace se alătură cu McShane’s Leland, un veteran și mai veteran, obișnuit să facă lucrurile la fel. Se pare că întregul județ are mâna murdară într-un fel, iar comerțul cu gloanțe cu goluri face mâinile mult mai murdare. „Ei îi numesc polițiști”, spune un personaj despre rânduială. „De ce e așa?” – Din cauza uciderii polițiștilor.

Pentru a reveni la mâini, la începutul filmului, Wallace pierde o singură curățare de la o machete purtată de John Leguizamo , care încă este în luptă, dar poate îmbătrânește puțin pentru aceste roluri de mașină de mână. Se dovedește, desigur, că personajul lui Leguizamo este și un bărbat în uniformă. Completând cercul tipurilor compromise din punct de vedere moral este Jim Belushi, în calitate de dealer de mașini strâmbate și Karli Hall ca un fel de muză pentru personajul lui Leguizamo, care se prezintă ca un fel de înger răzbunător.

Aceste cifre trec de pașii obișnuiți grily, trădându-se reciproc cu o regularitate persistentă neobișnuită pentru un film relativ scurt. Filmul arată necunoașterea voință a consecințelor imediate ale faptului că mâna îți este tăiată instantaneu într-o zonă în care nu există îngrijiri medicale disponibile, adică ai muri probabil de șoc, mai degrabă decât să te uiți la casa partenerului tău și să stai la partea sa aplicând presiune asupra plăgii până la răsărit. Dar in fine. Dialogul continuă în linia sa inițială: „Ceea ce nu vine nu este un măcelar. Este pedeapsa. Nu puteți opri asta ”, se întâmplă într-o scenă în care apare David Stevens , care, după dovezile de aici, ar dori să-și facă un nume ca Walton Goggins al săracului. Fotografiile pro-forma includ scorul cu unghi larg scăzut al unei case cu cadru proaspăt vopsit pe un cer albastru strălucitor și un focar telegrapat al cremalierului în timpul unui moment crucial „ești tipul”. În acest film nu există literalmente nimic care să pară dintr-un impuls de a distra sau de a crea artă. Aproape că puteți auzi execuțiile dintr-o sală de consiliu făcând calculele lor: luați o poveste thriller în „ Fără țară pentru bătrâni”Modul, filmați în Utah, adăugați un actor de cult cu un reprezentant familiar spectatorilor unui anumit TV„ gresit ”TV Western și puneți-l într-un rol similar, adăugați un om de conducere competent, dar nu prea costisitor, aduceți imaginea pentru mai puțin de Numărul X de dolari și voilă, iată o imagine de gen care va genera probabil un randament nu stratosferic, dar poate nu un profit nesubstanțial al investițiilor. Cinismul, pe care cineastii reali trebuie să încerce să-l ridice deasupra (și pe care, în acest caz, nu reușesc să îl facă) este aproape curgător de sânge.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2016 475 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar