The Haunting of Margam Castle (2020) online subtitrat

The Haunting of Margam Castle
The Haunting of Margam Castle (2020)

Scriitorul-producător-regizor galez Andrew Jones a ieșit pe scena horrorului în 2013 cu doamna sa de curățenie (!) The Amityville Asylum și a fost extrem de prolific. Prolific, adică în cantitatea operei sale, dar nu și în calitatea ei.

Capriciile diferitelor accente britanice sau americane nu au părut să-l fi tulburat niciodată pe Jones și, în ultimii ani, și-a setat filmele filmate în galeză în SUA folosind accente britanice care se remarcă prin faptul că sunt în mod specific și amuzant neautentice. Este probabil cel mai cunoscut pentru cei cinci stăpâni ai lui Robert, filmele cu păpuși care s-au vândut în mod inexplicabil suficient de bine în supermarketuri pentru a-și menține ocupata compania de producție Charles Band-wannabe din North Bank Entertainment. Între timp, diversiunile sale mai „ambițioase”, cum ar fi viitorii vârcolaci tarantinoizi ai celui de-al treilea Reich și atrocitatea dinozaurilor de păpuși, care este Jurassic Predator, au lăsat de atunci chiar și fanii filmelor Z cu fălci.

Așa că ajungem la The Haunting of Margam Castle . Este stabilit în Țara Galilor, așa că Jones este chiar acasă. Și există câțiva americani aparent simbolici, așa că a bifat o altă casetă. Există chiar și o serie de actori de nume din groaza britanică din trecut – Caroline Munro, Derren Nesbitt, Jane Merrow și Vernon Dobtcheff. Ce ar putea merge prost? Ei bine, lipsa de verosimilitate pentru începători. Numele actorilor sunt pierduți și ei. Caroline Munro, ca barmaidă într-o cârciumă, având o discuție plictisitoare de cinci minute cu anchetatorii Yank despre ceea ce este Welsh rarebit (este „brânză elegantă pe pâine prăjită”) este probabil punctul cel mai de jos al filmului. Probabil, această bâlbâială din partea barei a fost destinată să fie vag amuzantă?

Imaginile în aer liber ale casei rustice victoriene Margam House sunt scurte, iar scenele interioare nu fac nimic pentru a profita de ceea ce ar fi putut fi o locație cu adevărat înfiorătoare dacă ar fi bine folosite. Într-adevăr, unele fotografii par să fi fost filmate în patul și micul dejun local. Utilizarea clișee a muzicii clasice, cum ar fi piesele din domeniul public, realizate de Modest Mussorgsky în „Noaptea pe muntele chel” (folosită anterior în Asylum , 1972), referințe inexacte la procesele de vrăjitoare Pendle Hill (au existat douăsprezece femei acuzate, nu zece, și „Witchfinder” Generalul ‘Matthew Hopkins nu a fost niciodată implicat) și un dialog tulbure precum „Ce te-a inspirat să devii parapsiholog?” este suficient pentru a face pe oricine să-și piardă interesul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2020 268 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar