The Hatred (2017) online subtitrat

The Hatred
The Hatred (2017)

Patru femei tinere se deplasează la noua locuință a profesorilor de colegiu pentru o vacanță de weekend, iar peste un timp descopera ca locuinta are un trecut răuvoitor.

Un nazist fuge din Germania și se mută în Midwest-ul american. Cretinul (interpretat de Andrew Divoff din Wishmaster ) începe o familie la ferma sa, dar este un bărbat rău supărătoare, care își ține fiica închisă ca un prizonier în casă. Într-o zi primește un pachet din Germania care conține o scrisoare și un artefact antic; scrisoarea îl informează să păstreze artefactul în siguranță și, astfel, îl intersectează în casă în sine pentru păstrare, dar la scurt timp după aceea, artefactul începe să aibă un efect negativ asupra lui și familiei sale, iar într-o formă de furie necontrolată, își ucide fiica și apoi (surpriză!) soția lui îl ucide ,nerealizând că în casa lor există un element malefic care i-a determinat să acționeze cu furie. Ani mai târziu, o tânără pe nume Reagan (Sarah Davenport) este chemată la aceeași fermă pentru a babysit o fetiță și pentru a-și păstra compania, Reagan aduce împreună trei prietene. De îndată ce ajung acolo, fetița Reagan este destinată bebelușului să înceapă să prezinte un comportament ciudat, iar secretul întunecat al casei începe să se manifeste sub formă de violență sinistră, fantomatică …

Ceea ce începe ca o premisă intrigantă curând coboară într-un exercițiu de groază nedescris de trope plictisitoare și interludiuri complet previzibile. Este pacat pentru ca ingredientele sunt toate acolo pentru a face drumul. Multe dintre aceste filme de groază cu buget redus se desfășoară într-o locație centrală și în jurul ei, iar ferma din Ura este o casă destul de bine luminată, fără o distincție evidentă. Scriitorul / regizorul Michael G. Kehoe ( Dominion cu Tim Thomerson) nu face mare lucru cu premisa, iar sentimentul static al temerii și groază al filmului nu stârnește cu adevărat privitorul în alt sentiment al emoției decât plictiseala.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2017 1.120 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar