The Half of It - Nici n-ai idee (2020) online subtitrat

The Half of It
The Half of It – Nici n-ai idee (2020)

Piesele pot părea cunoscute în „The Half of It”, dar modul în care Alice Wu le asamblează are ca rezultat un întreg proaspăt și inspirat.

Îndrăgitoarea scriitorului / regizorului „ Cyrano de Bergerac ” prezintă mai multe tipuri de personaje pe care le vedem atât de des în filmele și romanele pentru adulți tineri: adolescenți hiper-verbali dotați să-și exprime anxietățile și dorurile prin narațiune inteligentă și conștientă de sine. Are loc într-un fel de oraș mic, care poate părea ciudat pentru privitorul din afară, dar se simte ca o închisoare pentru copiii neliniștiți prinși în el. Și premisa fundamentală – aceea că adolescenții pe treptele disparate ale ierarhiei sociale a liceului pot falsifica legături secrete și care schimbă viața – este perenă.

Dar, spunând o poveste personală inspirată din elemente din propria viață tânără, Wu atinge atât singularitatea, cât și universalitatea. Și ajută foarte mult ca actrița care funcționează ca stand-in să aibă o prezență atât de inteligentă și convingătoare pe ecran. Leah Lewis joacă rolul Ellie Chu, o studenta și timidă imigrant chino-american care este singurul copil asiatic din Squahamish fictiv, Washington. Ellie poate părea nevinovat, dar este suficient de pricepută încât a dezvoltat o afacere aflată în plină expansiune pentru a scrie eseuri în numerar; acest lucru îi permite, de asemenea, să o ajute să susțină apartamentul înghesuit pe care îl împărtășește cu tatăl său văduv ( Collin Chou ), un inginer care își petrece serile liniștite urmărind filme clasice precum „ Casablanca ” pentru a-și îmbunătăți limba engleză.

În acest cadru viu, Wu introduce două personaje care îl vor forța pe Ellie să iasă din coaja ei singură. Paul Munsky ( Daniel Diemer ) este finalul strâns dulce de la o groază de fotbal a liceului. El îi cere lui Ellie să-l ajute să scrie o scrisoare de dragoste către Aster Flores ( Alexxis Lemire, nicio legătură cu … bine, eu), un nou-venit frumos, care s-a regăsit reticent în clica populară. În timp ce Paul este atras de Aster pentru aspectul ei, atracția lui Ellie devine mai profundă, deoarece recunoaște ceva mai substanțial în ea. Ceea ce trebuia să fie doar o scrisoare în cele din urmă duce la o întoarcere și întoarcere a mesajului text, Ellie-în-deghizare făcând schimb de referințe de cărți și filme și muzicale filozofice pe care Paul nu le-ar putea reuni niciodată. Există o energie infecțioasă pentru această corespondență inteligentă, care ironic îi permite lui Ellie să exprime cine este cu adevărat, poate pentru prima dată. În mod similar, Aster devine suficient de confortabil pentru a împărtăși faptul că se simte ca un anumit comportament nepotrivit. Lemire are o prezență atât de frumoasă, te face să-ți dorești ca personajul ei să fie înrădăcinat un pic mai mult;

Relația mai cărnoasă și emoționantă are loc de fapt între Ellie și Paul înșiși. Inițial pleacă ca un doofus, dar este autentic, loial și are o inimă de aur și devine, pe neașteptate, primul prieten real pe care Ellie l-a avut vreodată. Diemer aduce o autenticitate și o probabilitate de cățeluș-câine pentru rolul care este destul de fermecător. În schimb, Ellie îl inspiră pe Paul să sape în el însuși și să învețe cum să facă conexiuni mai semnificative decât obișnuit cu prietenii săi de fotbal idioți – conversațiile lor practice despre tenisul de masă servesc ca un montaj de antrenament dulce – iar în proces, ea învață să deschidă sus și încredere în oameni.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2020 572 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar