The Good Neighbor (2016) online subtitrat

The Good Neighbor
The Good Neighbor (2016)

Ethan şi Sean, doi elevi obişnuiţi de liceu, dar puşi pe şotii mai mult decât alţi adolescenţi de vârsta lor, vor să îi creeze unui om în vârstă, care locuieşte chiar vizavi de casa unuia dintre ei, iluzia că locuinţa în care trăieşte este bântuită de spirite malefice. Însă deşi cei doi farsori crează tot felul de efecte speciale şi îl filmează pe bătrân, acesta nu reacţionează în niciun fel. Dezorientaţi de lipsa oricărei manifestări din partea vecinului lor, Ethan şi Sean încep să îl supravegheze în permanenţă pe bătrân şi descoperă astfel că presupusa lor victimă ascunde o mulţime de secrete şi e mult mai periculoasă decât şi-ar fi imaginat ei vreodată.

Doi adolescenți din suburbie folosesc echipament de supraveghere pentru a chinui un vecin în vârstă neplăcut în drama suspansă „Bunul vecin” (denumită inițial „The Waiting”). Acest debut al regizorului Kasra Farahani și scenariștii Mark Bianculli și Jeff Richard are interes, deși în cele din urmă este mai deprimant decât tensionat sau șocant. Lipsa de conținut real de groază (deși protagii încearcă să convingă victima lui James Caan că este „bântuită”) sau de nume de box box face o perspectivă mai potrivită pentru vânzările în format home decât expunerea pe ecranul mare.

Școlarii liceeni Sean (Keir Gilchrist) și Ethan (Logan Miller) au fost bestie de când Sean s-a mutat recent în oraș, nu în ultimul rând pentru că ambele au provenit din casele rupte fără tată (elementele de bază care ar fi putut fi clarificate mult mai devreme). Își petrec cea mai mare parte a timpului extracurricular în dormitorul lui Ethan, unde s-au angajat într-un proiect al cărui echipament scump necesar a fost controlat în mod obișnuit de tatăl absent al lui Sean. Dar aspectul său este cel mai important aspect al mic sociopatului Ethan.

Ținta lor este Harold Grainey (Caan), pe care Ethan îl descrie drept „un pustnic înfiorător al psihozului”. După ce a plantat camerele de spion și alte dispozitive în jurul casei sale de-a lungul străzii în timpul rulării sale săptămânale, ei intenționează să-l supună unei serii de tulburări în continuă escaladare menite să sugereze o prezență supranaturală – ideea, așa cum este ea, fiind aceea de a observa ce se întâmplă în timp ce îl înnebunesc. Produsul final înregistrat / editat / postat va lansa, probabil, Ethan ca un „mare cineast”, cel puțin în ceea ce privește un milion de vizionări YouTube. Deși Sean are o satisfacție cu privire la cruzimea și legalitatea acestui efort, ciudat nu se întâmplă niciodată niciunui băiat că, chiar (sau mai ales) în cazul unui rezultat reușit, ar putea fi învinuiți decât aplaudați.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 355 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar