The Girl with All the Gifts - Fata cu toate darurile (2016) online subtitrat

The Girl with All the Gifts
The Girl with All the Gifts – Fata cu toate darurile (2016)

Un thriller cu accente horror, plasat într-un viitor distopic. Povestea e a micuței Melanie. Ea este un „caz” examinat de către oameni de stiință aflați în căutarea unui antidot împotriva bolii care îi amenință pe ultimii supraviețuitori ai planetei.

În multe privințe, Melanie ( Sennia Nanua ) este doar o altă fată obișnuită. Ea merge în fiecare zi la școală, unde a crescut afecțiunea pentru profesoara ei, doamna Justineau ( Gemma Arterton ). Și este la acea vârstă în care își dă seama ce este important pentru ea și cum să navigheze prin lumea adulților din jurul ei. Dar Melanie nu este o fată obișnuită. Ea va fi în curând un zombie lipsit de minte, fără suflet, o creatură fără minte, care nu răspunde decât la dorința de a ucide și mânca oamenii din jurul ei. De fapt, cu declanșatorii potriviți – ca și în cazul în care adulții din jurul ei uită să poarte loțiunea lor de parfum, ar putea deveni chiar acum. Tocmai când ați crezut că genul zombie nu este în afara ideilor, vine Colm McCarthy„Fata cu toate cadourile” este inteligentă și antrenantă, un film cu ecouri de George A. Romero , Danny Boyle și Robert Kirkman, dar unul care, de asemenea, se simte cu încredere creația proprie, o asumare unică pe responsabilitate, vârsta adultă și o nou capitol în evoluție.

Melanie nu este singură. Trăiește cu o serie de alți copii zombie ca ea într-un buncăr de sub o instalație militară, unde este studiată și experimentată de Dr. Caroline Caldwell ( Glenn Close ), în speranța că ar putea oferi antidotul pentru ceea ce are în esență a pus capăt existenței umane normale. Melanie este unul dintre mai mulți mâncători de carne din a doua generație, numiți „foame”, bebelușii care, literalmente, și-au mâncat ieșirea din părinți, dar nu se comportă exact în același mod cu viteștii care au distrus umanitatea. Ori de câte ori un copil este găsit în sălbăticie, este dus în această unitate, unde dr. Caldwell poate experimenta asupra lor și a șefului. Eddie Parks ( Paddy Considine) poate lucra pentru a le controla. Controlul menționat implică reținerea picioarelor, brațelor și capului ori de câte ori copiii sunt oriunde în apropierea acelei cărți umane atât de atrăgătoare.

Dar Melanie pare atât de normală și în mod clar învață empatia. Bunul doctor vede asta și chiar începe să slăbească unele dintre restricții, păstrând Melanie mai mult de un obiect decât de o persoană. Apoi, într-o zi, doctorul Caldwell vine pentru Melanie, gata să o disecă și să vadă exact ce poate învăța de la acest copil unic pe calea grea. Înainte ca dr. Justineau să o poată salva, tot iadul se dezlănțuie și facilitatea este depășită. Un grup mic de supraviețuitori este obligat să călătorească într-un alt oraș sanctuar, în speranța că acesta este în continuare condus de oameni care nu mănâncă carne. Melanie merge cu ei și se dovedește a fi destul de utilă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2016 808 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar