The Gifted sezonul 2 episodul 7 online subtitrat

no Mercy

 • HqqRomana - HD
Reeva își dezvăluie planurile pentru o misiune majoră pentru Cercul Interior pentru a asigura unele fonduri necesare. Între timp, metroul mutant trebuie să lupte cu puterile instabile ale lui Reed, în speranța că un anumit ajutor medical de la Caitlin și Lauren îi va menține distrugerea sub control. De asemenea, Jace este prezentat lui Benedict Ryan, o persoană publică bine conectată, care susține eforturile Purificatorilor, dar este posibil ca cei doi să nu vadă ochi la ochi. Apoi, Thunderbird se confruntă în cele din urmă cu Blink despre relațiile sale cu Urg, după săptămâni de tensiune în timpul întâlnirii lor.
1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

45m 927 vizionari Apariție Episod: 13.11.2018

Background
Comentarii 5

 • Avatar

  Miron Andrei - 19 decembrie, 2020

  Până acum am reușit cu greu să vizionez episodul 1 și 2. Eu vizionez de pe telefon și sunt foarte multe adduri și reclame care apare instantaneu una după alta- am stat 10-15 minute să le tot scot, să dau skip, dar în final am renunțat. Am să optez pentru alt site….

  • aLN

   aLN - 30 decembrie, 2020

   Ne pare rau, aceasta problema nu este de la noi.
   E de la sursa playerului in care video este integrat netu.io.
   Va recomandam sa va inregistrati pe netu.io si ramanetu cu contul acolo deschis si o sa va mearga toate playerele din sursa netu.io pe orice site-uri fara reclame.

 • Avatar

  vasy - 22 octombrie, 2020

  Sezonul 3 nu mai iese?

  • aLN

   aLN - 25 octombrie, 2020

   Din pacate nu, sa anulat!

   • Avatar

    Vasy - 02 noiembrie, 2020

    si nu stii cand ar trebui?ca este foarte misto