The Fundamentals of Caring (2016) online subtitrat

The Fundamentals of Caring
The Fundamentals of Caring (2016)

După ce a suferit o tragedie, Ben (Paul Rudd) devine însoțitor pentru a câștiga bani. Primul său client, Trevor (Craig Roberts),este un băiat amuzant de 18 ani cu distrofie musculară. Unul paralizat emoțional iar celălalt paralizat fizic. Ben și Trevor pornesc într-o aventură în statele occidentale. Oamenii pe care-i întâlnesc în drum îi vor ajuta să-și testeze abilitățile în afara existenței lor calculate. Împreună,ei încep să înțeleagă importanța speranței și nevoia prieteniei adevărate…

Primul client al lui Ben ca îngrijitor este Trevor ( Craig Roberts ), un furios de 18 ani cu distrofie musculară Duchenne. Trevor este agresiv și dificil, deschizând procesul de interviu cu Ben cerând să știe cum își va șterge fundul (care va fi una dintre îndatoririle lui Ben). Încearcă să-l șocheze pe Ben, dar chiar și acest lucru este realizat cu o comedie atât de largă încât se simte ca încercări slabe de valoare a șocului. Da, unii copii din scaunele cu rotile vor mui de la Katy Perry și sufocări false pentru a-și speria îngrijitorii. De fiecare dată când Trevor face ceva „scârbos”, ar trebui să lumineze modul în care a îndepărtat oamenii să se protejeze emoțional, dar îi lipsesc realismul și dinții. Trevor este ca un dispozitiv, o modalitate de a diagrama călătoria lui Ben de la durere la fericire și care lasă întreaga piesă un pic scobită.

„Fundamentele îngrijirii” pierde cu adevărat atenția atunci când călătoria rutieră pe care Ben și Trevor o duc pentru o pereche de pasageri, inclusiv o tânără tulbure pe nume Dot ( Selena Gomez ) pentru ca Trevor să flirteze cu o femeie foarte însărcinată, pe nume Peaches ( Megan Ferguson ), care are un soț care slujește peste mări. Pe măsură ce această rulotă de clișee se îndrepta mai adânc în melodrama – spre un final de învățare a lecției – interesul meu a scăzut. Și totuși, Rudd are o capacitate uimitoare de a vinde o linie de cheesy precum „Este singurul motiv pentru care suntem aici”, în ceea ce privește parentalitatea. Chiar dacă Burnett se dublează pe clișee, Rudd găsește modalități de a-l pune la punct. Dacă sunteți fan, este o probă de actorie care merită verificată. Toți ceilalți pot dori să ceară din nou ceva mai bun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2016 352 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar