The F**k-It List - Tot ce n-am făcut (2020) online subtitrat

The F**k-It List
The F**k-It List – Tot ce n-am făcut (2020)

Eli Brown este o senzație virale valedictoriană transformată în această comedie Netflix, orientată spre adolescenți.
Există un singur moment care sună adevărat în The F ** k-It List de Netflix , un film pentru adolescenți care este într-un fel dureros schematic și totuși nu suficient de generic pentru a fi pasabil. După ce s-a anunțat la școală că protagonistul valedictorian, Brett (Eli Brown, Pretty Little Liars: The Perfectionists ), a ajuns în șapte dintre cele opt Ivies pe care le-a aplicat, un coleg de clasă la întâmplare îl numește „cel mai plictisitor copil din America”. Restul filmului îl găsește pe Brett contestând această evaluare, dar, cu cât încearcă, cu atât se dovedește mai corect.

„Am suflat liceul”, concluzionează Brett, pentru că și-a stabilit obiective pentru sine, le-a atins și este acum poziționat pentru un viitor larg deschis, limitat doar de limitele ambiției și imaginației sale. Cele Booksmart fete a ajuns la o concluzie similară după realizarea ei ar fi putut stoarse în câteva date și petreceri în tip A programul lor de studiu. Dar au văzut și colegiul ca parte a unei călătorii pe viață. Lista F ** k-It spune că „dracu’ ”la facultate, deoarece filmul nu poate concepe educația superioară ca ceva dincolo de împlinirea speranțelor părinților. Curiozitatea intelectuală – sau posibilitatea de a se găsi pe sine prin idei noi – pur și simplu nu există în acest univers.

Brett, prietenul său clint Clint (Marcus Scribner) și interesul său de dragoste aspirant model Kayla (Madison Iseman) sunt absolvenți de vârstnici, dar Lista F ** k-It se simte mai degrabă ca un film cu criză de viață mediană, stabilit în mod neconvingător la un liceu, complet cu o lovitură de drone dintr-o călătorie convertibilă pe o șosea pe plajă șerpuită direct dintr-o reclamă auto. După ce Brett (implabil) ia căderea pentru o față (puțin probabilă) care (ridicol) aruncă în aer o clădire a școlii, este expulzat – și toate acceptările sale de la colegiu sunt retrase.

Dar, într-un fel, își păstrează poziția în lista de așteptare la Harvard și o mare parte din film este dedicat eforturilor părinților săi (Jerry O’Connell și Natalie Zea) pentru a-l face admis în școala lor de vise pentru Brett în loc de, nu știu, să găsească o altă instituție asta îl va lua pe Ted Kaczynski accidental și îi va da o diplomă de liceu. Îmi pare rău să raportez că MILF-domul incontestabil al lui Zea joacă un rol important în aceste eforturi.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 43m 2020 605 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar