The Fate of the Furious - Furios și iute 8 (2017) online subtitrat

The Fate of the Furious
The Fate of the Furious – Furios și iute 8 (2017)

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată. De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, și ajungând tocmai pe tărâmurile înghețate ale Mării Barenț, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi, dar și pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

Cu o serie care a fost atât de largă în ceea ce privește recursul critic, se pare că o declarație de gust este adecvată. Nu mi-a interesat deloc filmele până la „ Fast Five ”, deși am fost de acord că „ The Fast and the Furious: Tokyo Drift ” și-a asumat mai multe riscuri și a fost mai amuzant decât secunda groaznică („ 2 Fast 2 Furious ”) și cel de-al patrulea film posibil („Fast & Furious”). A fost nevoie de cinci filme pentru a-și da seama de franciză, transformându-le în coșuri care au alternat între piese de acțiune caricatură și conversații sincere din familiile improvizate. Păreau răspunsul la „Ce-ar fi dacă am face întregul film ca niște bucăți nebunești de deschidere din filmele Bond? Plus familie.Dwayne Johnson , Jason Statham și Kurt Russell . Da, sunt ridicole – dar și de aceea sunt distractive.

Deci, de ce „Soarta celor înfuriați” nu este mai distractivă? Aceasta va fi întrebarea la care vă întoarceți în timp ce vizionați toate cele 136 de minute ale acestui film care este relativ plăcut în comparație cu alte blockbusters-uri goale, dar relativ dezamăgitor în comparație cu punctele înalte ale acestei serii. În primul rând, este un film care durează peste două ore și nu are aproape complot. Dom Toretto ( Vin Diesel ) își trădează echipa după ce a fost forțat să lucreze împotriva lor de către un supervilin Bond-esque, numit Cipher ( Charlize Theron ). Muncesc pentru a-l opri și a-l readuce în „familia” lor. Cam asta e. De-a lungul timpului, aproape toată lumea capătă emoții de jumătate. Michelle Rodriguezface tot posibilul cu amestecul ei de confuzie și dragoste pentru bărbatul care ar putea încerca să o omoare acum. Jason Statham și Dwayne Johnson fac foarte mult cu rivalitatea personajelor lor, chiar și se simt mai degrabă ca o comedie de acțiune a lui Shane Black din anii 80 decât în ​​prezent. Chiar și setările par subțiri în ceea ce privește scrierea. Acțiunea sare în jurul globului într-un mod care pare calculat pentru apel internațional mai mult decât orice utilizare reală a locației. Îmi imaginez o tablă în camera scriitorilor care scrie „Cuba = fierbinte, Rusia = rece”. Și deși a devenit ceva de glumă să spunem că aceste filme se referă la „familie”, funcționează cu adevărat ca o cârcă aici. Ei folosesc cuvântul de peste o duzină de ori, aproape ca și cum ar fi problema neplăcută când nu s-ar putea gândi la nimic altceva, care să le lege secvențele de acțiune.

Și aici este locul în care apărătorii Flăcării Furios se lovesc de corul care nu contează pentru aceste filme. Totul este vorba despre adrenalină și nimănui nu-i pasă că cineastii au uitat să ofere cel puțin jumătate din personaje ceva memorabil să facă de data asta. Și sunt momente în care „Soarta celor înfuriați” izbucnește într-o lăcomie evadată în care este ușor de acord. Secvențele „mari” funcționează, în special un pic cu un val de mașini auto-conduse piratate din New York și haosul culminant din Rusia care se simte aproape ca batjocorind „cea mai lungă pistă din lume” din „Fast & Furious 6 ”În ceea ce privește inconsistența MPH. Când „Soarta Furiosului” le oferă telespectatorilor ceea ce plătește cu adevărat prețul biletului pentru a vedea, există un moment neobișnuit drăguț, jucăuș, distractiv. Sunt toate celelalte lucruri care încep să se enerveze cu adevărat.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 16m 2017 1.702 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar