The Edge of Seventeen - Probleme la 17 ani (2016) online subtitrat

The Edge of Seventeen
The Edge of Seventeen – Probleme la 17 ani (2016)

De parcă viața de liean nu era oricum suficient de complicată, totul devine și mai greu de suportat pentru Nadine după ce Krista, cea mai bună prietenă a ei, se combină cu fratele ei mai mare.

Dacă ești un copil din anii ’80 ca mine, filmele cu John Hughes au fost o forță majoră în definirea tinereții tale. Este posibil să nu vă puteți aminti ce ați avut la micul dejun ieri dimineață, dar puteți recita fiecare cuvânt al „ Clubului Mic dejun ” trei decenii mai târziu. Creierul funcționează în moduri misterioase.

„The Edge of Seventeen” este un succesor puternic al moștenirii lui Hughes, cu amestecul său de umor mușcător și inimă dulce. Odată cu debutul filmelor sale, scriitoarea / regizorul Kelly Fremon Craig lovește multe dintre notele relatabile și momentele pline de mânie care sunt capse ale genului de dramă adolescență: senzația narcisistă că tot ceea ce se întâmplă în viața ta este super-important, senzația de a lupta să creeze o identitate în aragaz cu presiune mare a liceului. Dar este, de asemenea, mai întunecat și mai adevărat decât filmele lui Hughes, de obicei, au îndrăznit să fie, și își actualizează caracterizările în moduri esențiale pentru publicul de astăzi.
Cu toate acestea, în primul rând, „The Edge of Seventeen” este o încântare, Hailee Steinfeld slujind ca stea radiantă în centrul său. Candidată la Oscar pentru versiunea din 2010 a „True Grit” a fraților Coen și o vedetă pop în creștere, Steinfeld își dezvăluie în continuare versatilitatea ca adolescentă bici și inteligentă, dar moronă socială, numită Nadine. Unicul și singurul ei prieten din copilărie este Krista plin de viață și ușor ajustat ( Haley Lu Richardson ). Fratele ei mai mare, Darian ( Blake Jenner , atât de simpatic ca jucătorul de baseball cu ochi largi din „Toată lumea vrea ceva!”), Este băiatul de aur care nu poate face rău. Mama ei văduvă, Mona ( Kyra Sedgwick ), muncește din greu pentru a sprijini familia ca o fracțiune, mamă singură.

Fiecare zi este mizerabilă pentru Nadine, deoarece vă puteți imagina că trebuie să fie atunci când hormonii și imaturitatea nu vă vor permite să vă bucurați de a fi cea mai inteligentă persoană din cameră. Își găsește un partener demn de scânteie pentru ingeniozitatea ei lăuzioasă în profesorul ei de istorie, Mr. Bruner (un Woody Harrelson minunat de subestimat ), care o prepară la fel de bine, pe măsură ce el o ia și pare nehotărâtă de insubordonarea ei. Dimpotrivă, el pare să se bucure de micile lor spații de prânz. Raportul dur dintre Steinfeld și Harrelson fac din aceste scene cele mai bune.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 45m 2016 890 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar