The Duel - Duelul (2016) online subtitrat

The Duel
The Duel – Duelul (2016)

Texas, 1887: un loc plin de violență, mituri și legende. Profetul Abraham Brant (Woody Harrelson), cunoscut ca Preotul, are o influență asupra locuitorilor din orașul de frontieră Mount Hermon. Povești despre război, crime și divin îl urmează oriunde merge. Nu departe de acest oraș izolat, încep să apară mai multe cadavre, eșuate pe malul râului Rio Grande.

Un polițist texan, David Kingston (Liam Hemsworth), este însărcinat cu cercetarea orașului Mount Hermon pentru a afla sursa crimelor misterioase. Într-o întorsătură de situație, Abraham este omul care l-a ucis pe tatăl lui David într-un duel când David era doar un copil. Intrigat și fascinat de omul care i-a ucis tatăl, David și frumoasa lui soție, Marisol (Alice Braga), ajung în idilicul Mount Hermon. Dar, în timp ce David este pus în situația de a alege între a urma litera legii sau propria nevoie de a se răzbuna, ei află curând că nimic despre Abraham, Mount Hermon sau crime nu este ceea ce pare.

Asistarea carnajului este cea mai tânără încarnare a personajului principal al filmului, David Kingston. Prezența sa la dispariția tatălui său stabilește un „Kill Bill: Volumul 1”, o promisiune de stil de retribuire și răzbunare ulterioară. Avansat rapid de 16 ani, iar adultul David ( Liam Hemsworth ) este acum un Ranger din Texas însărcinat să-l cerceteze pe Abraham pentru o serie de omoruri într-un orășel de lângă Rio Grande, unde cadavrele sunt aruncate la gunoi. Victimele sunt toate mexicane, inclusiv nepotul generalului Calderon ( José Zúñiga ), o figură mexicană proeminentă, care, dacă nu este satisfăcută de capacitatea Rangers de a primi răspunsuri, își va aduce propria miliție peste granița cu Texas.

În acest moment, „Duelul” pare să fie răzbunarea dvs. occidentală cu o problemă standard, care este suficientă pentru a satisface. Cu toate acestea, scenariul lui Matt Cook are câteva povești suplimentare ascunse în mânecă. Din păcate, nu fac prea mult pentru a îmbunătăți mâna de poker a acestui film, pentru că un jucător care are cinci ași va arăta puternic suspect într-un joc de poker cu un singur deck. Răzbunarea ar trebui să fie suficientă pentru a conduce povestea, dar „The Duel” are, de asemenea, misticism religios infuzat de șarpe, femei trădătoare și mai mult de un callback către „Cel mai periculos joc.” Pe măsură ce filmul se trage, nici măcar o altă Helena Duel nu se poate ascunde că filmul își împlinește timpul cu un material de umplere inutil.

Moartea lui Jesse ar fi fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat fiului său, pentru că însemna că fiul său ar putea fi crescut pentru a fi decent. David pare un tip drăguț, dacă nu chiar îndrăgostit, iar Hemsworth parcurge abil acea linie fină. Există un indiciu de noblețe în decizia lui de a-l căuta pe Avraam doar pentru a-l aduce în justiție. Cu toate acestea, devotamentul său pentru munca sa de aplicare a legii este cu câțiva pași mai mare decât dragostea lui pentru Marisol ( Alice Braga ), soția logodită pentru el de către tatăl ei drept recompensă pentru alăptarea acestuia înapoi la sănătate. Marisol amenință că se va descurca dacă va fi lăsată singură în timp ce David îl investighează pe Avraam, așa că el are eticheta ei. Este o decizie neînțeleptă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 50m 2016 525 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar