The Dirt (2019) online subtitrat

The Dirt
The Dirt (2019)

Când i-am spus unui prieten de-al meu că revedem „Murdăria” lui Mötley Crüe, el mi-a răspuns: „Nu am nevoie de un film. Îl am pe Dr. Feelgood . ” Lucrul trist este cât de adevărată este această afirmație atunci când cineva descoperă lipsa completă de profunzime, intuiție sau chiar realizarea unor filme competente în acest original numeral Netflix. Îl puteți asculta pe dr. Feelgood de două ori întregi în timpul rulării de la „The Dirt” și puteți afla cam la fel de mult despre trupă ca și în acest articol de Wikipedia, clasat în R. Și te-ai distra mai mult.

Mötley Crüe a fost una dintre cele mai mari trupe ale anilor ’80 din motive pentru care „The Dirt” niciodată nu încearcă să exploreze. Nu este deloc interesat de ce brandul de hedonism al lui Crüe le-a vorbit oamenilor în era excesului, deoarece regizorul Jeff Tremaine („Jackass 3D”) este prea interesat de cele mai memorabile povești din cartea din 2001 pe care acest film se bazează în mod liber. Cartea respectivă s-a bazat pe propria istorie a trupei (o parte din poveștile ei au fost redate încă de la publicarea sa) și Tremaine și scriitorii Rich Wilkes și Amanda Adelsonpractic încercați doar prin momentele cele mai nebunești cât mai repede. Este ca și cum ai fi la o petrecere cu un fan beat, care a citit cartea în urmă cu un deceniu și dorește să împărtășească poveștile pe care le poate aminti creierul său cu whisky. Ai auzit despre momentul în care Ozzy Osbourne a strecurat furnicile?!?! Țineți minte când Tommy Lee a alergat în jurul unui hotel fantezist în lenjerie ?!?! Scena de deschidere despre care nu pot chiar să scriu într-un mod care pare potrivit?!?! Nebun, nu!?!?! Ia-mi altă bere și îți voi spune mai multe!

Douglas Booth îl interpretează pe Nikki Sixx , pe care îl vedem în echipă cu Mick Mars ( Iwan Rheon ) și Tommy Lee ( Machine Gun Kelly ), iar apoi trio-ul își găsește frontmanul, Vince Neil ( Daniel Webber ). Și se trece la cursele glam rock de la începutul trupei până la emisiunea lor „finală” din 2015 (abia a avut timp pentru când trupa avea un cântăreț diferit ). „The Dirt” nu este nici măcar îngrijorat de modul în care Crüe a făcut un rock atât de popular sau de a-și prezenta talentul subestimat ca muzicieni, prea mulțumit să contureze povești scandaloase cu unele dintre cele necesare, din ce în ce mai dramatice.

După cum vă așteptați, o primă jumătate populată de sex și droguri devine o jumătate din spate populată de tragedie … și sex și droguri. „Murdăria” este neclară când este doar chestii pentru petreceri, dar devine oarecum și mai intolerabilă atunci când alege să accelereze poveștile grave din carte, precum accidentul de mașină care l-a ucis pe bateristul Razzle de la Hanoi Rocks, moment în care Nikki a murit practic din cauza unei supradoze de droguri. și moartea tragică a copilului lui Vince. Cea mai mare parte a acestor bătăi „serioase”, cu excepția arcului Skylar Neil, care se simte ca ceva pe care Tremaine nu l-ar putea descurca dramatic, sunt expediate în aproximativ o scenă, conducând acasă cât de superficială a fost întreaga aventură. . Și nu există nici măcar o uncie de interogare a comportamentului cel mai îndoielnic al echipajului. Tommy Lee îl înșală pe Heather Locklear, Practic Vince se îndepărtează de trupă, Nikki face suficiente droguri ca să-l omoare – dar sunt Crue, omule! Doar apelați „ Strigă la diavol ”! Și am spus să-mi iau altă bere!

Chiar și cartea a încercat mai mult să surprindă imperfecțiunile tipurilor într-un mod care se simțea mai cinstit. Acum, unii ar putea susține că un film despre o trupă la fel de extremă ca Mötley Crüe ar trebui să fie un moment bun și superficial în loc de profund. Este o prostie. Avem videoclipuri muzicale și albume pentru a obține imaginea. De ce avem nevoie din nou de asta într-un film? Biopii mari oferă mai mult decât poveștile pe care le cunoaștem și impersonarea oamenilor care au dominat odată pe topuri. Cel mai rău, în ciuda încercărilor sale de șoc, „Dirt” este ceva pe care Mötley Crüe nu a fost niciodată – plictisitor. Nu oferă nimic pe care fanii trupei nu-l vor cunoaște deja, nu vor câștiga peste unul nou și nu are absolut nimic care să-l recomande în ceea ce privește realizarea filmelor. Să sperăm cu toții că inevitabilul film Poison este mai bun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2019 592 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!