The Devil All the Time - Întotdeauna diavolul (2020) online subtitrat

The Devil All the Time
The Devil All the Time – Întotdeauna diavolul (2020)

„Diavolul tot timpul” este o poveste a mai multor generații afectate de violență în inima Americii. Acesta relatează modul în care credința și răul se împletesc adesea de-a lungul anilor, pe măsură ce oamenii din pânză comit crimă urâtă și turma lor presupusă loială confundă problemele vieții și ale morții. Filmat pe film – care a fost una dintre cele mai inteligente decizii ale lui Campos – are un simț murdar și tactil și va avea mai multe nuanțe prea sumbre și grotești pentru unii spectatori. Este o chestie întunecată, întunecată – povestea diferitelor familii afectate de crimă și tragedie.

Este, de asemenea, o poveste a taților și a fiilor. Willard Russell ( Bill Skarsgård ) se întoarce acasă la Knockemstiff, Ohio din cel de-al doilea război mondial, purtând greutatea mare a PTSD. Trauma sa specială a fost amestecată cu credință, în parte din cauza zilei în care a dat peste un bărbat din teatrul războiului din Pacific care fusese răstignit literalmente, corpul său sângeros fiind încă abia viu pe cruce. Când Willard își ridică privirea spre crucea din pădurile din afara casei sale, se simte că poate vedea în continuare groaza într-o imagine a credinței.

Fiul lui Willard este Arvin ( Michael Banks Repeta ), iar prima secțiune a filmului are loc când Arvin are nouă ani. Charlotte ( Haley Bennett ) , mama lui Arvin, se îmbolnăvește și temele dintre linia dintre viață și moarte și ritualurile credinței intră în narațiune și mai distinct. Willard îl învață pe Arvin să răspundă violenței cu violență și chiar să creadă că sacrificiul poate fi răspunsul.

În mod clar, asta este o mulțime de poveste acolo pentru un film întreg, dar este doar o fracțiune din cele 140 de minute din „Diavolul tot timpul”. Din acele scene promițătoare promițătoare, scenariul lui Campos (scris împreună cu fratele său Paolo) se transformă în multe alte povești ale unor persoane legate de familia Russell, inclusiv un polițist corupt pe nume Lee Bodecker ( Sebastian Stan ) și sora lui Sandy ( Riley Keough ), care este căsătorit cu un criminal în serie pe nume Carl ( Jason Clarke ). Și apoi se aruncă înainte către un Arvin mai în vârstă ( Tom Holland ), încă în Knockemstiff și încearcă să-și protejeze sora vitregă Lenora ( Eliza Scanlen ), a cărei mamă ( Mia Wasikowska ) a fost ucisă de un predicator (Harry Melling ). Am inteles? Și apoi un alt predicator corupt pe nume Preston Teagardin ( Robert Pattinson ) intră în narațiune și Alvin trebuie să decidă dacă poate opri ciclurile violenței.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 19m 2020 523 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar