The Dead Room (2015) online subtitrat

The Dead Room
The Dead Room (2015)

În urma unor evenimente stranii care i-au înfricoșat și îngrozit totodată, membrii unei familii se văd nevoiți să își părăsească ferma din Noua Zeelandă. La fața locului este trimisă o echipă formtă din doi oameni de știință și un medium. Sceptici la început, convinși că zgomotele pe care familia le-a auzit sunt provocate de fapt de conductele vechi, cei trei se vor convinge la scurt timp că nu este chiar așa. Sunt nevoiți să înfrunte un spirit puternic în subsolul casei. Însă sunt deciși să obțină dovezile incontestabile ale prezenței spiritului în lumea fizică.

Aflată în vremurile moderne în Noua Zeelandă rurală, o familie a fugit de locuința lor în mijlocul pretențiilor că este bântuită. După ce au plecat, doi oameni de știință, Scott Cameron (Jeffrey Thomas: The Hobbit: An Unexpected Journey 2012, The Hobbit: The Desolation of Smaug 2013 ) și Liam Andrews (Jed Trophy: The Hobbit: The Battle of the Five Armies 2014, The Shannara Chronicles 2016 ), împreună cu Psychic Holly (Laura Petersen: Cumpărături 2013) ajunge la proprietate pentru a investiga cauza tulburărilor. Scott și Liam, fiind gândiți științific, caută explicații logice, raționale, înregistrate de echipamente. Cu toate acestea, cu Holly de partea lor, speră să obțină o perspectivă mai profundă asupra acțiunilor din casă. La 3.00 dimineața, ușa din față se deschide și casa răsună ca și cum cineva străbate. Diferențele lor provoacă unele conflicte, deoarece sentimentele inițiale ale lui Holly în legătură cu tulburările minore nu apar pe aparatul de fotografiat, iar Scott raționalizează aparițiile.

A doua zi dimineață, după o lipsă de activitate suplimentară, Holly provoacă spiritul și primește răspunsul la care speră. Activitatea paranormală din casă se amplifică după aceea în mod repetitiv. Se pare că o entitate certă bântuie casa, și îi place un lucru deosebit lui Holly. Devine clar cine este, nu le vrea în casă și este probabil motivul pentru care au plecat proprietarii. Holly și Liam vor să plece, dar Scott îi convinge să rămână încă o noapte pentru a surprinde dovada pe care și-au dorit-o întotdeauna.

În timpul nopții, ei primesc ceea ce au cerut și multe altele. Scott și Holly sunt obligați să efectueze un exorcism asupra casei și entitățile pleacă. Convins că au rezolvat problema și pot dovedi științific paranormalul, grupul începe să se împacheteze. Cu toate acestea, zgomote ciudate îi determină să descopere o pivniță ascunsă sub casă care conține o femeie mumificată înlănțuită de mâini și picioare. Holly este afectată emoțional și Scott și Liam o urmăresc și sună la poliție. Cu toate acestea, la sosirea poliției, cadavrul a dispărut. În loc de mântuirea pe care au sperat-o, un iad cu totul nou se dezlănțuie asupra casei.

Camera moartă este un starter lent, dar ridică rapid ritmul. Cu toate acestea, în ciuda interpretării grozave a rolului mic și a unui scenariu solid, primele trei sferturi din film sunt alcătuite din momente clișee. Filmul ia apoi o răsucire dramatică și oferă ceva unic și interesant. Problema cu aceasta este că, în momentul în care se întâmplă, privitorul și-a pierdut de obicei interesul. S-ar putea să nu ofere altceva decât o perspectivă diferită, dar, în ciuda acestui fapt, spectatorul ar trebui să rămână, cinematografia de Grant Atkinson ( Ben and Jeremy Big Road Trip 2010, Fry’s Planet Word 2011 ), precum și efectele speciale sunt solide, plus acolo sunt câteva momente de salt în afara locului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 20m 2015 350 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar