The Dark Stranger (2016) online subtitrat

The Dark Stranger
The Dark Stranger (2016)

Bântuit de un spirit terifiant din romanul grafic, un tânăr artist se luptă să depășească psihoza lui înainte de al distruge. Pe măsură ce activitatea pe romanul progresează, începe să vadă întuneric în viața reală. La început, nu este sigur dacă își pierde mințile, sau dacă întunericul este o forță supranaturală mortală încercând să o distrugă. Bucată cu bucată.
„The Dark Stranger” este un debut ambițios al scriitorului / regizorului Chris Trebilcock, care amestecă emoțiile de gen și temele mai profunde cu efectul intrigant. Este un proiect de pasiune pentru cineast și o viziune răsucită unic, încremenită cu influențe clare și omagii aduse hiturilor de groază din trecut.

Filmul se poticnește când ajunge prea departe și încearcă să contopească câteva prea multe genuri și idei împreună. Acest lucru poate fi frustrant, dar este încă plăcut să vezi un film care suferă de supra-ambiție, mai degrabă decât să nu aibă aproape suficient. Acest lucru este extrem de rar în aceste zile.

Katie Findlay joacă rolul lui Leah, o tânără romancieră grafică cu probleme care nu a reușit să deseneze de luni de zile. Mama ei artistă (Emma Campbell) s-a sinucis tragic după ce s-a luptat cu depresia de ani buni și se pare că Leah a moștenit mai mult decât doar proiectul său. Tatăl ei iubitor (Enrico Colantoni) o susține pe tânără și o împinge să-și revendice meșteșugul, poate puțin prea greu. A început să vorbească cu un programator de galerii de artă (Stephen McHattie, întotdeauna o prezență binevenită) despre realizarea unui spectacol al lucrărilor soției sale târzii, cu puțin spațiu pentru ca fiica ei să poată afișa și lucrări. Evident, Leah consideră că acest plan este un pic mai mult, dar se află brusc scriind compulsiv un nou basm întunecat al unui roman grafic cu un misterios Stranger întunecat (vezi titlul). Nu se poate abține și munca este puternică.

Filmul este în mod clar o poveste de groază cu mai mult în minte decât doar sperie. Trebilcock sări între genuri legate doar de teme morbide. Filmul joacă atât un studiu în relația particulară dintre creativitate și depresie, cât și un film monstru distinct de Krueger-esque. Realizatorul realizează, de asemenea, animația pentru a vizualiza romanul grafic al protagonistului său, iar rezultatele sunt destul de izbitoare. Filmul are momente de groază corporală, atingeri de suprarealism, scene de dramă pură, zboruri lungi de fantezie și chiar o mică romantism aruncată (pentru că de ce nu?).

Trebuie să admirați amploarea a ceea ce Trebilcock încearcă să realizeze ca prima realizatoare, chiar dacă nu întotdeauna se reunesc. Uneori, el se întinde prea departe, iar amestecul dintre studiul sincer al personajelor și groaza fanteziei se poate simți adesea prost. Bugetul începe, de asemenea, să-și arate limitările într-un final necuprins și, la un moment dat, se simte ca filmul s-a alunecat de noul cineast îndrăzneț.
Vizionare Placuta!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2016 335 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar