The Croods: A New Age - Familia Crood: Vremuri noi (2020) online subtitrat

The Croods: A New Age
The Croods: A New Age – Familia Crood: Vremuri noi (2020)

La șapte ani de la lansarea filmului „ The Croods ”, o continuare apare în cele din urmă din peșterile de la Hollywood, împingându-și drumurile spre teatrele de pe piețele în care oamenii sunt încă lăsați să meargă la multiplex. Mai degrabă decât să-l aruncați pe VOD, cum ar fi „ Trolls World Tour„Universal și Dreamworks continuă cu o lansare în cinematografie, chiar și în cazul în care cazurile COVID crește. Oare oamenii se vor lega de o mască după curcanul de Ziua Recunoștinței și vor ieși să vadă unul dintre puținele blockbustere lansate în acest sezon? Povestea de afaceri de aici ar putea crea unele titluri interesante, mai ales dacă ajunge la un pierdut financiar pentru compania care dorește să riște să o deschidă în cinematografe. Aceasta este singura poveste care va fi de interes, deoarece filmul în sine este hiperactiv și superficial, genul de continuare animată care funcționează sub o estetică „mai mult este mai bine”, sperând să amortească publicul să creadă că au fost de fapt distrați. O primă jumătate decentă și o voce solidă de-a lungul timpului cedează haosului total pentru a doua jumătate și realizarea că nu există aproape nici o intenție artistică reală aici. Fără poveste, fără personaj, fără construirea lumii, fără design. Toate sunt culori strălucitoare și zgomote puternice. Ai crede că am evoluat dincolo de asta până acum.

Comparativul fermecător „Croods” a fost povestea unui tată supraprotector pe nume Grug ( Nicolas Cage ) care s-a împăcat cu faptul că fiica sa Eep ( Emma Stone ) a trebuit să crească și să își asume unele riscuri, inclusiv căderea îndrăgostit de un băiat pe nume Guy ( Ryan Reynolds ). „The Croods: The New Age” se deschide cu o scurtă amintire a istoriei lui Guy și a modului în care a devenit parte a pachetului Croods, una care include și mama Ugga ( Catherine Keener ), fiul Thunk ( Clark Duke ) și Gran ( Cloris Leachman). Eep și Guy își încep romantismul într-o lume din ce în ce mai periculoasă. Există un montaj timpuriu distractiv la „Cred că te iubesc”, deoarece pachetul evită situațiile care pun viața în pericol.

Imediat după ce Grug descoperă că fiica sa are în vedere să părăsească haita pentru a-și începe propria cu Guy, Crood-urile se împiedică de o comună împrejmuită, condusă de Bettermans – Hope ( Leslie Mann ), Phil (un mare Peter Dinklage ) și fiica lor. Dawn ( Kelly Marie Tran). Bettermanii sunt șoarecii orașului față de șoarecii țării Croods. Ei își compostează gunoiul în loc să-l lase în sălbăticie; poartă sandale și coliere și chifle pentru bărbați; Phil are chiar și o peșteră literală pentru bărbați la care să se retragă atunci când viața devine prea grea. Toată civilizația este șocantă pentru Croods, inclusiv bananele și oglinzile sale. Guy are o istorie importantă cu Bettermans, ceea ce duce la un fel de triunghi amoros al pachetului – Guy se va întoarce în lumea mai civilizată și previzibilă a Dawn Betterman sau va cutreiera câmpiile periculoase cu Eep Crood?

Nu este un punct de plecare rău, dar patru scriitori creditați (plus încă doi creditați cu povestea) nu își pot da seama cum să se bazeze pe ea. Setarea promițătoare face loc mizelor superficiale, glumelor repetate și imaginilor hiperactive. Pentru înregistrare, am trei copii cu vârsta sub 11 ani, așa că am expertiza să spun că acesta este unul dintre cei mai inducători de dureri de cap pentru copiii din ultimii ani. Nimeni nu așteaptă nuanțe într-o continuare a „The Croods”, dar există un echilibru între acest și zgomotul non-stop.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2020 435 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar

 
Seriale si filme pe Alese