The Crimes That Bind - Umbra crimelor noastre (2020) online subtitrat

Crímenes de familia
The Crimes That Bind – Umbra crimelor noastre (2020)

Întorcându-se la mina de aur melodramatică a dinamicii părinte-copil, regizorul argentinian Sebastián Schindel urmărește anul trecut „Fiul” cu o altă poză de la Netflix, „Crimele care leagă”. Revendicându-și rădăcinile într-o poveste adevărată, scenariul său (scris cu Pablo del Teso) prezintă din nou o sarcină tulburătoare și părinții dispuși să facă orice pentru a proteja un copil.

Una dintre acestea este Alicia (magnifica Cecilia Roth), o bunică înstărită care a aspirat nu una, ci două proceduri penale. Fiul ei, Daniel (Benjamín Amadeo), este în închisoare, acuzat de agresiune sexuală și tentativă de crimă. Într-o coincidență aparent oribilă, servitoarea ei blândă, Gladys (Yanina Ávila), este judecată pentru crimă de gradul întâi, lăsând-o pe Alicia să aibă grijă de fiul ei de 5 ani.

Cum se vor ciocni aceste cazuri și cum formidabila Alicia va manevra o cale între ele – și în jurul soțului ei din ce în ce mai iritat (Miguel Ángel Solá) – este un plan mai mult decât suficient pentru a ne ține legați. Zgârieturi repetate ale lui Gladys și o baie împrăștiată cu sânge provoacă o revelație teribilă, iar cinematografia lui Julián Apezteguia se înclină în mod corespunzător, rece și fragilă. Dar Schindel se luptă cu ritmul său, iar filmul se învârte prea mult înainte de a intra într-un sprint în ultimele 20 de minute. Scenele uscate ale sălii de judecată, care se concentrează pe Gladys, abia verbală, drenează energia poveștii și bunăvoința noastră, iar o cronologie fracturată pare confuză inutil.

Chiar și așa, Roth nu este niciodată mai puțin decât un tratament ca o femeie al cărui voal de clasă și privilegiu este ridicat încet pentru a-și dezvălui loialitățile înlocuite. „Crimele care se leagă” s-ar putea simți plumb, dar transformarea lui Alicia se simte mai ușoară decât aerul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 1,00 din 5)
Încarc...

1h 39m 2020 396 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar