The Covenant (2017) online subtitrat

The Covenant
The Covenant (2017)

După morțile tragice ale soțului și ale fiicei sale, Sarah Doyle se mută înapoi la casa în care a copilărit, împreună cu fratele său, Richard. Însă, nu după mult timp Sarah începe să trăiască evenimente supranaturale de natură violentă și ostilă. Confuz și disperat, Richard cere ajutorul unui invesigator paranormal care confirmă faptul că Sarah a fost posedată de un demon foarte puternic. Împreună, cei trei se vor lupta pentru a-i salva sufletul lui Sarah.

Legământul spune povestea unei femei care își pierde fiica în Leucemia și, ulterior, soțul se sinucide (după ce el o învinovățește pentru moartea fiicei lor). Ulterior, se mută în casa ei cu vechea familie. Când se instalează în vechea lor casă, devine curând clar că a fost posedată de un spirit rău. Cu ajutorul unui preot și al unui anchetator paranormal, fratele se apucă să-l elibereze pe demon.

În mod sigur, este capacul dvs. standard Exorcist (de aici rampa de deschidere). Dacă ar fi vorba despre o copertă clasică a melodiei pe The X-Factor , acesta ar fi unul dintre acele acte, în mod normal un fermier de pui sau ceva de genul acesta, care intră și oferă o înfățișare teribilă înainte de a pleca înapoi în obscuritate. În realitate, faptul că îmi amintesc de un fermier de pui dintr-o audiție cu factorul X în anii care au trecut este probabil o analogie greșită. Poate una dintre acele audiții care este rea, dar dureros de plictisitoare. Genul care probabil nu face reducerea televiziunii, deoarece nu este, presupunem că este credibil de prost. Legământul nu este bun. Bugetul este într-adevăr scăzut, dar acesta nu este un taburet pentru a pune scuze. Probabil că ororile mai bune au fost filmate mai puțin.Activitatea paranormală , în timp ce în mare măsură supraestimată, sau într-adevăr, Blair Witch (de asemenea) a lovit un val de cultură pop, a generat continuuțe și a contribuit la nenumărate filme de filmare găsite (un sub-gen care își desfășoară cursul, poate mai mult decât oricare altul).

Problema cu The Covenant este că în film nu există absolut nicio viață. Acordat este un film care își petrece majoritatea timpului său de a face cu moartea, dar nu există niciun fel de fermoar, nu există energie și niciun angajament. Fotografia, deși frumos încadrată, este plată și înspăimântătoare. Regia este lipsită de lumină, editarea greoaie, iar sunetul este nivelul de producție video de liceu. Spectacolele sunt plictisitoare și filmul se ia în serios. Există o captură 22 cu filme proaste. Li s-a oferit avantajul de retrospectivă, un ochi, ochi și injecția de șuncă aici și acolo le-ar fi putut face comice și apoi un pic mai captivante.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2017 355 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar