The Conjuring 2 - Trăind printre demoni 2 (2016) online subtitrat

The Conjuring 2
The Conjuring 2 – Trăind printre demoni 2 (2016)

Anchetatorii paranormalului Ed și Lorraine Warren (Patrick Wilson și Vera Farmiga) trec în revistă crimele de la Amityville pentru a stabili dacă prezențe demonice au fost cu adevărat responsabile de influențarea lui Ronald DeFeo de-ași ucide familia în data de 13 noiembrie, 1974. Întimpul unei ședințe, Lorraine este atrasă într-o viziune unde retrăiește crimele, dar descoperă apoi o figură demonică și pe Ed tras în țeapă. Ed se străduiește și, cu greutate, o scoate pe Lorraine din starea aceasta.

În anul 1977, în Londra, Anglia, familia Hodgson începe să observe întâmplări stranii prin casa lor. Janet, mezina familiei, este văzută mergând în somn și conversând în visele sale ca două persoane diferite. În cele din urmă, toți copiii din casă și mama lor, Peggy, sunt martorii unor evenimente paranormale ce se petrec sub ochii lor, obligându-i să ceară ajutor specializat. În momentul în care presa încearcă să le ia un interviu soților Hodgson, Janet este posedată de spiritul lui Bill Wilkins, fostul proprietar al casei, care dorește să-și recapete locuința.

Pe măsură ce Janet începe să prezinte tot mai multe semne de posedare demonică, povestea ajunge în cele din urmă la urechile soților Warren, care sunt solicitați să vină și să asiste biserica locală în cercetare. Lorraine, înspăimântată de viziunea pe care a avut-o cu moartea brutală a soțului ei care ar putea să devină realitate, dorește să nu se implice în acest caz și îl avertiează pe Ed să facă la fel, dar în cele din urmă se lasă convinsă și pleacă amândoi spre Londra.

„The Conjuring 2” se deschide cu notoriștii fantomă Ed ( Patrick Wilson ) și Lorraine Warren ( Vera Farmiga ) care investighează consecințele crimelor care au devenit cunoscute sub numele de „Horror Amityville”. Lorena are o capacitate unică de a comunica cu ființe supranaturale și i s-a cerut să confirme că ceea ce s-a întâmplat la Amityville a fost de natură demonică și nu doar un patriarh omucidic. În timp ce stătea în jurul unei mese în sala de mese DeFeo, Lorraine are o experiență în afara corpului care îi permite să vadă crimele cu pușca care au avut loc în casă și o „călugăriță de demoni” (Bonnie Aarons), care este literalmente modul în care Vizualizarea recurentă este listată în credite, care o va bântui pe Lorena pe parcursul filmului și emite un avertisment că zilele lui Ed sunt numerotate.

După prologul Amityville, acțiunea sare în Enfield, Anglia (știm că suntem în Anglia, deoarece Wan, niciodată un regizor deosebit de subtil, folosește „London Calling” pe coloana sonoră, o alegere evidentă mai jucăușă decât enervantă). Întâlnim familia Hodgson, condusă de mama singură Peggy (Frances O’Connor) și care include patru copii. Una dintre fete este Janet ( Madison Wolfe ) și începe să aibă probleme mult mai mari acasă decât atunci când a fost prinsă fumând de profesoara ei. Începe cu somnambulismul, progresează spre sunete în miezul nopții și în cele din urmă ajunge în posesia. Un bărbat pe nume Bill Wilkins ( Bob Adrian) pare să aibă capacitatea de a prelua corpul bietei fete, chiar vorbind prin ea, rezultând în unele înregistrări infame în care o fată tânără sună hotărât ca un bătrân. Și nu este nicăieri atât de înfricoșător ca crucile care se întorc cu capul în jos sau viziunile „Omului strâmb”. Autoritățile locale iau legătura cu Warrens, care fac călătoria în Anglia pentru a stabili dacă Hodgsons falsifică sau nu bântuirea sau le oprește să devină următorul Amityville.

Copii în pericol, o mamă îmbrăcată, o casă veche. Suna familiar? Ar trebui. Wan și scenariștii săi au lovit foarte mult multe dintre aceleași bătăi ca primul film, prezentându-ne un scenariu care se simte adesea prea asemănător și dezamăgește prin comparație, deoarece personajul lui O’Connor nu este dat aproape de profunzimea lui Lili Tayloreste în original. Lucrarea subestimată a lui Taylor în acel film a ajutat la fundamentarea tacticii fricii în ceva real. Personajele din „The Conjuring 2” sunt secundare, fiind introduse cu o definiție minoră (mama se teme de bani, unul dintre băieții bâlbâi etc.) și apoi sunt suficient de puține pe care Warrens trebuie să le salveze ziua. În ciuda muncii foarte solide realizate de Wolfe pentru a surprinde frica unei fete care nu are nici o idee despre ce se întâmplă (precum și pentru a fi cu adevărat înfricoșătoare când trebuie să fie), personajele din „The Conjuring 2” nu rezonează, așa că noi nu-ți pasă la fel de mult de ceea ce li se întâmplă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

2h 14m 2016 1.409 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar