The Claudia Kishi Club - Fan clubul Claudiei Kishi (2020) online subtitrat

The Claudia Kishi Club
The Claudia Kishi Club – Fan clubul Claudiei Kishi (2020)

Acum pe Netflix, The Claudia Kishi Club este un scurt documentar legat de seria acum, de asemenea, pe Netflix, noua renaștere a The Baby-Sitters Club . Pentru cei neinițiați, Claudia Kishi este membra japoneză-americană a BSC, un grup de studenți de vârstă medie a căror aventuri adolescente au fost în centrul atenției unei francize multimedia gazillion în dolari creată de autoarea Ann M. Martin. Claudia a fost, de asemenea, un exemplu rar de reprezentare asiatico-americană în anii ’80 și cultura popă din anii ’90 – așa că iată un omagiu adus acestui adolescent fictiv de excepție, printr-o mână de cei mai mari admiratori ai săi.

The Yellow Power Ranger, Michelle Kwan, um, acel personaj de pe Captain Planet – cei jumătate de duzină de „membri” ai bemoanului The Claudia Kishi Club , cu simțul umorului intact, cât de remarcabil de puține modele de rol asiatico-american au existat. pentru copiii din deceniile menționate mai sus. Dar Claudia Kishi, VP a Baby-Sitters Club? Era DA QUEEN. A rupt mucegaiul f-in-in. Simțul ei de modă era gregăr. Ea a obsedat pentru băieți și mâncarea de gunoi în egală măsură. Arta a fost talentul și pasiunea ei. Și cum o grenadă a căzut în sertarele stereotipurilor asiatice, a obținut note proaste .

Yumi Sakagawa, Naia Cucukov, CB Lee, Sarah Kuhn, Phil Yu și Gale Galligan sunt toți asiatici-americani, tipuri creative care au fost și, cu siguranță, sunt încă, superfans BSC . Au devorat zeci de romane, au urmărit serialele TV și lungmetrajele, au jucat jocurile CD-ROM, au colectat păpușile și accesoriile și sacii de dormit și genți – și, cel mai important, au văzut pe cineva care arăta ca ei înșiși pe copertele de carte și Nickelodeon.

Așa că acești oameni amuzanți și entuziaști se învârtesc despre C-Kish, citesc câteva dintre pasajele lor preferate din cărți și se lamentează cum au descris-o autorii ca având „ochi în formă de migdale” (ce înseamnă asta prostii, într-adevăr?). Directorul clubului Claudia Kishi , Sue Ding, dezmierdă parada de capete vorbitoare, cu animație kitschy de construcție-cut-paper Filmul oferă o veselie plină de înflăcărare, fericită pentru puterea reprezentării, ceea ce implică faptul că, fără Claudia Kishi, cei șase intervievați nu ar putea fi poveștile de succes imaginative care sunt astăzi: Lee și Kuhn autorul romanelor YA, Galligan este un romancier grafic, Sakagawa este artist de benzi desenate, Yu este un blogger de renume care a oferit cărți clasice BSC acoperă titluri de parodie ( Claudia și Lipsa frustrării a reprezentării mediacitește unul) și Cucukov a produs noua serie BSC pentru Netflix!

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 17m 2020 290 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: The Claudia Kishi Club
  • Data lansari: 26-03-2020
  • Genul: Documentar
  • Regizori: Sue Ding
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar