The Call of the Wild - Chemarea străbunilor (2020) online subtitrat

The Call of the Wild
The Call of the Wild – Chemarea străbunilor (2020)

Problema este mai puțin tehnologia, care este foarte impresionantă, decât povestea neuniformă, care zigzagează de la slapstick la intensitate la acțiune. Peisajul din Alaska și Canada este spectaculos, designul de producție este excepțional, iar Ford aduce inima și demnitate rolului său, inclusiv narațiunea de-a lungul filmului. Dar filmul are un ton inegal și în sensul publicului său – este prea trist și violent pentru copiii mici și prea superficial pentru publicul mai în vârstă. Povestea filmată de multe ori a fost aici dezinfectată puțin pentru publicul modern (mai puțin rasism, de exemplu), dar este mai aspră decât filmul tipic PG, inclusiv abuzul de animale și moartea tristă atât a caninilor, cât și a oamenilor.

„Chemarea sălbaticului” se bazează pe episodicul clasic Jack London publicat în 1903 despre un câinel răsfățat care triumfă asupra abuzului pentru a-și găsi scopul și comunitatea și apoi este atras din ce în ce mai mult către lumea nelimitată de dincolo de civilizație. Ford îl interpretează pe John Thornton, un singuratic grizonat care trăiește în Yukon și bea pentru a amorți durerea pierderii fiului său. Durerea lui a fost atât de devastatoare încât a provocat sfârșitul căsătoriei sale. Ioan este înconjurat de exploratori care caută aur, dar tot ce dorește este să fie lăsat singur. Știe cumva tot ce i s-a întâmplat lui Buck, chiar și atunci când nu era nici pe departe, și tot ce simte și Buck. Are câteva întâlniri cu Buck înainte să ajungă împreună în pustie.

Buck, un mix St Bernard / Scotch Shepherd, trăiește într-o comunitate din nordul Californiei la sfârșitul secolului al XIX-lea. El a condus orașul pentru că este animalul de companie răsfățat al judecătorului local ( Bradley Whitford ). Când cineva rupe o bucată de pâine dintr-un sandviș pentru a-i oferi, Buck ignoră oferta și apucă restul sandvișului. Familia judecătorului și servitorii lor rearanjează cu răbdare haosul pe care îl creează în toată casa, îndreptând vaza de porțelan înainte ca aceasta să cadă după ce Buck a trecut să bată altceva. Buck este avertizat inutil de judecător să nu se apropie de masa de picnic plină cu delicii delicioase pentru o petrecere. Dar nu că Buck nu poate rezista; nici măcar nu încearcă. Buck nu a trebuit niciodată să ia în considerare pe nimeni în afară de el însuși.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...

1h 40m 2020 1.684 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar