The Bronze (2015) online subtitrat

The Bronze
The Bronze (2015)

În această comedie, Melissa Rauch joacă rolul lui Hope Ann Greggory, o fostă vedetă a gimnasticii, care a câstigat o medalie de bronz cu 12 ani în urmă. Deși vremurile ei de glorie s-au dus, ea se agață cu putere de trecut. Atunci când este rugată, în schimbul unei sume uriașe de bani, să antreneze o nouă gimnastă cu mult potențial, Hope este pusă în fața unei decizii dificile. Să își pună în pericol imaginea de eroină locală, devenind o simplă antrenoare, sau să o saboteze pe tânăra atletă?

În „The Bronze”, personajul abraziv este Hope Annabelle Greggory, conceput și portretizat de Melissa Rauch , cunoscută pentru ascuțitele sale linii de pe „Best Week Ever” de la VH1 și acum ca o iubită de tocilar scârțâitoare și sasie de pe „The Big Teoria lui Bang. ” Hope este o fostă gimnastă olimpică, sărbătorită în orașul ei micuț din Ohio pentru că a capturat medalia de bronz în acea zi. Acum, cariera sa s-a încheiat prematur prin accidentare, ea trăiește din câștiguri de avizare în scădere și prin sustragerea de bani de la poșta trimisă de tatăl său poștaș ( Gary Cole). Mai întâi o vedem pe Hope din ultima zi întinsă în pat, masturbându-se în timp ce privește videoclipul performanței sale olimpice câștigătoare. În calitate de vânătoare de orgasm, ea smulge o grămadă de pastile antidirigene zdrobite. Aceasta stabilește bara pentru abrazivitatea personajului, ca să zic așa; cu toate acestea, unul încă nu este nemulțumit de frecvența cu care Hope îl înjură pe tatăl ei, și de felul în care se referă la un fost coleg de liceu cu o tulburare neurologică drept „Twitchy” pe fața lui.

Așa cum se întâmplă, co-scriitorul Rauch și regizorul Bryan Buckley știu, sau cred că știu, destule despre filme pentru a-și da seama că sunt obligați să creeze un arc de poveste răscumpărătoare pentru Holly. Așa o fac, în măsura în care „Twitchy”, interpretată de Thomas Middleditch din „Silicon Valley”, devine de fapt interesul romantic al lui Holly, în timp ce se înmoaie antrenând un tânăr plin de speranță care ar putea, înțelege Holly, să-și fure propriul tunet din orașul mic. . Glumele filmului vizează incertitudinea și corupția atletismului televizat. În timp ce există o anumită ironie potențială în tipurile de brigadă ale cetățenilor verticali, care devin înțepenite în privința blocajelor, așa cum s-a spus, acest lucru nu este considerat în filosofia filmului.

Cea mai discutată scenă din film vine aproape de sfârșit, sub forma unei scene de sex slapstick, care este mai degrabă ca cea din „ Team America: Poliția Mondială ”, cu noutatea acesteia fiind prezentată de oameni efectivi – actorii portretizând personajele sau poate că cascadorul lor se dublează sau o combinație a acestora, iluminarea face greu de spus – și nu numai că nu este deosebit de amuzant, dar este atât de discordant din filmul deja incoerent, încât este… bine, „confuz” nu este corect cuvânt. „Răsfățarea” nu este nici ea, întrucât cineva a încetat să aibă grijă până în acest moment. Greu de spus care este cuvântul potrivit. Dar nu este unul bun.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 48m 2016 426 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar