The Brave One - Curaj nebănuit (2007) online subtitrat

The Brave One
The Brave One – Curaj nebănuit (2007)

O femeie se luptă să se recupereze de la un atac brutal prin stabilirea într-o misiune de răzbunare. Thriller psihologic. New York gazda de radio Erica Bain (Jodie Foster) are o viata pe care ea o iubește și un logodnic pe care ea il adoră. Toate este luat de la ea, atunci când un atac brutal o raneste pe Erica grav și logodnicul ei mort. Imposibil să treacă de tragedia, Erica incepe sa planuiasca razbunarea.

Câte filme au fost despre victimele violenței care se transformă în răzbunători? Charles Bronson a realizat cinci filme „ Dorința morții ”. „ Sentința de moarte ” a lui Kevin Bacon a fost lansată în urmă cu două săptămâni. Cum trebuie să le răspundem? Când numărul uciderii lui Bronson a ajuns peste 50 de ani, de ce cântarul justiției nu a apărut? Dar acum iată că Jodie Foster , cu un co-star și regizor priceput, ne oferă un film care tratează, tratează cu adevărat, problemele implicate.

Foster este o actriță atât de bună în thrillere: naturală, neafectată, amenințată, norocoasă, arătând așa cum înseamnă. Iar „The Brave One” al lui Neil Jordan îi oferă pe cineva puternic pentru a juca. Terrence Howard și Foster sunt modulate perfect în tipurile de scene dificil de jucat de actori, unde amândoi știu mai mult decât spun ei și ambii o știu.

Foster îl interpretează pe Erica, un talk-talk de pe un post de radio din New York. Este logodită cu un medic pe nume David ( Naveen Andrews ), într-o seară târziu se află în Central Park, sunt blocați, el a fost ucis și este rănită grav. Când Erica este externată, tremură de teroare. Iluzia ei de viață de oraș sigur este distrusă. Într-o zi cumpără o armă și se antrenează pe un spațiu de filmare, unde poți vedea frica transformându-se în furie în ochii ei.

Nu după mult timp, ea se află într-un magazin de noapte târziu (notă: plimbările de la miezul nopții din Central Park ocupă locul doi doar la magazinele de toată noaptea, în ceea ce privește rata lor de criminalitate a filmelor). Are loc o reținere, există violență, ucide un tip pentru a-și salva viața și se simte – bine, cum se simte? Zguduită, greață poate, dar cu siguranță bucuroasă că este în viață.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 2m 2007 597 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar