The Boss - Șefa (2016) online subtitrat

The Boss
The Boss – Șefa (2016)

Melissa McCarthy, nominalizată la Oscar, protagonista comediilor de mare succes Bridesmaids, The Heat, Tammy, este acum vedeta unei comedii despre o afaceristă foarte bogată care e trimisă la închisoare după ce e prinsă că a făcut uz de informații bursiere ilegal obținute. Când iese de la mititica, încearcă să se reinventeze pe post de cea mai simpatică persoană din lume, dar cei care au fost înșelați de ea nu sunt dispuși s-o ierte și să uite. Alături de McCarthy îi vom vedea pe Kristen Bell, Peter Dinklage și Kathy Bates. Regizată de Ben Falcone (Tammy), comedia e bazată pe personajul creat de McCarthy, iar scenariul e scris de aceasta împreună cu Ben Falcone și Steve Mallory. Producători sunt McCarthy și Falcone, prin compania lor, On the Day Productions, și Will Ferrell, Adam McKay și Chris Henchy, prin compania lor, Gary Sanchez Productions.

Am spus mai sus că Melissa McCarthy joacă o femeie de afaceri înrăutățită încercând să se reinventeze. Dacă acea descriere ar fi principalul motor care conducea „The Boss”, s-ar putea să aibă cel puțin un zing. McCarthy este un comic fizic strălucitor, într-un anumit mod: id-monstru, clownul creierului reptilian. Este genul de actor care poate să se prăbușească printr-un firicel care se scurge de perete și să te facă să crezi că este ceva pe care o persoană ar putea-l face de fapt. Ca și Jonathan Winters , Chris Farley , Steve Martin și Robin Williams, strălucește atunci când perturbă ordinea – când dorințele de neconceput își prind brusc personajele, sau gândurile inacceptabile își iau drumul din creierul lor și se exprimă ca observații nemaivăzute, bizare sau dureroase. Dar asta nu face asta aici. Aici ea cerșește mai ales pentru dragoste.

Celelalte vehicule vedete ale lui McCarthy au avut parte de acest lucru „vă rog să mă iubiți”, dar, în general, cu cât filmele ei sunt mai puțin evidente, cu atât sunt mai concentrate și mai distractive (motiv pentru care „ Spy ” este mai bun film decât „ hoț de identitate”). Personajul lui McCarthy din” The Boss „, Michelle Darnell, este un guru de auto-ajutor și o femeie de afaceri extraordinara care a fost crescută într-un orfelinat unde a fost împerecheată în mod repetat cu posibile familii adoptive care au respins-o cu toții și au trimis-o înapoi la îngrijire. din surori. Filmul o scurge de orice caracteristici distincte, cu excepția controlului impulsului slab și a nevoii patologice. Când necesitatea copleșește orice altceva (ceea ce se întâmplă în jurul valorii de 15 sau 20 de minute) efectul este declanșator și deprimant și nu există virtuți compensatorii (slapstick strălucit, personaje bine rotunjite, imagini auditive) pentru a vă distrage de la cât de obositor este totul.

Ce păcat; cineastii ar fi putut avea cu adevărat ceva. Deschiderea celor zece minute face o treabă bună de a explica, în limitele comediei super-largi, cum această femeie și-a canalizat sentimentele de singurătate și de respingere către succesul financiar. Michelle umple auditoriile uriașe de oameni care au venit să o audă predicând Evanghelia bogăției și autonomiei: tăiați oamenii care te târăsc în jos, nu dă naibii ce crede cineva despre ambiția și pofta ta, făcând tot ce trebuie să faci treci peste competiție. Michelle își face intrarea pe o imensă sculptură a unui fenix, un animal mitologic care va apărea ca simbol de inspirație mai târziu. Îi împinge pe cumpărătorii de bilete într-o frenezie promițându-i să-i învețe cum să facă „niște bani reali —– g!” După cum scrie McCarthy,, această secvență și cea imediat următoare au o scânteie satirică desăvârșită. Chiar și fără clădirea orfelinatului, ne-am fi gândit că eroina a crescut sărac: ea se gândește la bani doar în ceea ce privește ceea ce poate cumpăra cu ea, iar ideea ei despre cât de bogați trăiesc este o fantezie de desene animate a mașinilor fanteziste, de țară. cluburi, apartamente hoteliere, valeturi și autoportrete. Începe să-l urmărești pe Michelle să profite de oameni care se gândesc și la bani în termeni de revendicare și fericire. Există o metaforă pentru America modernă aici undeva și „Șeful” se apropie de găsirea ei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 595 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar