The Bay of Silence (2020) online subtitrat

The Bay of Silence
The Bay of Silence (2020)

Kurylenko o interpretează pe Rosalind, o frumusețe franceză îndrăgostită de voința lui Bang. După niște bomboane în aer liber, Will îi propune lui Rosalind. Avansând rapid opt luni, descoperim nu numai o Rosalind însărcinată, ci și fiicele ei gemene. De asemenea, ni se prezintă Milton (Cox), o femeie de serviciu cu aspect umbros, de origine est-europeană și mai târziu, Candy ( Shalisha James-Davis ), bona care va avea grijă de bebelușul Amadeo după ce s-a născut prematur. Sosirea timpurie a lui Amadeo are loc după ce Rosalind suferă o cădere accidentală de pe un balcon. În spital, Rosalind este convinsă că cezariana sa a dus la doi copii, dintre care unul a murit sau a fost luat. „De ce i-ai lăsat să-mi ia copilul?” ea îl acuză pe Will ca fiind misterios, „ceva sinistru este în plină desfășurare”.

Will o asigură că a existat doar Amadeo, ceva ce ai crede că Rosalind ar ști pe baza vizitelor ei obstetriciene. Este atât de fermă în privința asta, încât privitorul începe să creadă că Will nu are nimic bun. Este prima din multe ori Caroline GoodallAdaptarea cărții Lisa St Aubin de Terán ne trimite pe o cale care este dincolo de nesatisfăcătoare sau nu are nici măcar un sens. Apoi, o surprindem pe Rosalind decojind vopsea de pe pereți ca o pisică supărată. Caută geamănul dispărut. Will o asigură că există un singur bebeluș și că a fost somnambulă, dar este clar trează. Poate că Rosalind are un fel de problemă de sănătate mintală sau poate este doar depresie postpartum. Nu avem prea mult timp să ne gândim la asta, pentru că Rosalind fuge cu copiii în timp ce Will este într-o călătorie de afaceri. Se întoarce la un semn care citește MENTIU cu litere gigantice.

Dispariția Rosalindului ar putea avea ceva de-a face cu valiza misterioasă pe care a primit-o din Normandia. Credeți sau nu, acest articol are legătură cu complotul! În interior sunt fotografii presupuse făcute de un celebru fotograf numit JB Raven. Raven a făcut o celebră poză cu Rosalind când avea 14 ani, una care atârnă pe peretele lui Milton. Milton este un colecționar ale cărui obiecte includ numeroase poze, statui și un dulap masiv pentru arme. Will se întreabă despre arme, deoarece camera oferă un prim-plan al acestora care ar face Cehov să chicotească; nu va fi ultima dată când vom vedea unul dintre acele pistoale.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2020 505 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar