The Babysitter: Killer Queen - Bona 2: Regina demonică (2020) online subtitrat

The Babysitter: Killer Queen
The Babysitter: Killer Queen – Bona 2: Regina demonică (2020)

Stângace Cole ( Judah Lewis ) este cu doi ani mai în vârstă decât la sfârșitul „The Babysitter” și încă se luptă prin tortura care este adolescența, amplificată de faptul că nimeni nu crede că babysitter-ul său dispărut a fost un nebun care venera diavolul. Părinții săi ( Ken Marino și Leslie Bibb ) sunt atât de îngrijorați de poveștile înalte ale lui Cole, încât se gândesc să-l trimită într-o instituție mentală atunci când tânărul este invitat într-un weekend de petrecere cu frumoasa sa vecină Melanie ( Emily Alyn Lind), singurul care știe și adevărul despre cele întâmplate în noaptea aceea. Melanie și un grup de adolescenți se îndreaptă spre o petrecere pe lac care culminează pe o barcă și, ei bine, lucrurile devin din nou grele și duc la învierea literală a majorității jucătorilor cheie din original, inclusiv Robbie Amell și Bella Thorne . O nouă fată la școală ( Jenna Ortega ) se împiedică din greșeală în haos, iar Cole trebuie să convoace curajul pentru a salva din nou ziua din forțele răului.

Nimeni nu se așteaptă ca „Babysitter: Killer Queen” să fie altceva în afară de divertismentul tău de bază, dar nu reușește nici măcar la acest obiectiv modest. Este un film sfidător de stupid, cu referințe atât de bizar datate încât ajunge la fascinant. McG și co-scriitorul Dan Laganaaruncă scenariul cu semnele de cap către lucruri care fac să pară că nu au vorbit cu un adolescent real din 1999. Nu glumesc când spun că filmul face referire direct la „Ice Ice Baby” (într-o linie care se referă la ICE , credeți sau nu) și mai târziu prezintă pe cineva care dansează Hammer Time. Copilul meu aproape adolescent n-ar avea idee ce sunt aceste lucruri. Și coloana sonoră urmează exemplul cu picături bizare de ac de Young MC, Das EFX și The Sugarhill Gang. Pentru cine este acest film? Sigur, un film nu trebuie să reflecte pe deplin gustul timpului sau al personajelor sale, dar există o deconectare ciudată pe tot parcursul acestui film, în parte deoarece referințele sunt atât de non-stop încât sunt imposibil de ignorat – când un personaj a mers dintr-un „ Forrest Gump ” încuviințând un strigăt al lui Tommy Tutone în aceeași linie , m-am gândit că poate sunt punk.

Deoparte de referințele bizare, „Regina ucigașă” este realizată pur și simplu mai puțin competent decât primul film din toate punctele de vedere, ceea ce este amplificat de povestea sa mai puțin antrenantă. Primul film a beneficiat de simplitate – oameni drăguți dintr-o casă care mor în moduri extreme – și de performanța distractivă a lui Weaving. Aceasta este grăbită și întâmplătoare de la început până la sfârșit, de la povestea ei mai absurdă la o montare cu adevărat agitată – flashback-uri la modul în care fiecare dintre credincioșii din primul film a intrat inițial sub vraja lui Bee arată aproape intenționat oribil în ceea ce privește realizarea de bază a filmului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 41m 2020 759 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar