The Autopsy of Jane Doe - Autopsia femeii necunoscute (2016) online subtitrat

The Autopsy of Jane Doe
The Autopsy of Jane Doe – Autopsia femeii necunoscute (2016)

Medicul legist Tommy Tilden și fiul său Austin au ca afacere de familie o morgă și un crematoriu în statul Virginia. Când șeriful le aduce cadavrul neidentificat al unei tinere găsite în subsolul unei case în care a avut loc o serie de crime, pentru cei doi nu pare decât un alt caz de rutină. Însă după ce încep să îi facă autopsia, cei doi medici sunt uimiți de revelații înfricoșătoare după fiecare nouă procedură efectuată. Deși perfect conservat la exterior, cadavrul tinerei era complet carbonizat și dezmembrat în interior, ceea ce indica faptul că a fost victima unui oribil și misterios ritual de tortură.

Un an foarte bun pentru filmele de groază are încă o poveste înfricoșătoare pentru a vă bântui visele, efectiva și înfiorătoare „Autopsia lui Jane Doe”. La fel ca multe dintre marile filme de groază din 2016, thrillerul lui André Øvredal își însoțește conceptul cu o lucrare solidă, bazată pe personaje din conducerea filmului. Întrucât groaza a devenit una dintre cele mai bune modalități pentru cineastii indie de a spune povești personale, accentul pe performanță a crescut, ceea ce a dus la transformări grozave de actorie în filme precum „ Vrăjitoarea ”, „ I am the Pretty Thing That Lives in the House „Nu respira”, printre altele. Conceptul „Autopsia lui Jane Doe” ar crea o poveste minunată în jurul focului de tabără, dar este lucrarea dedicată de Emile Hirsch și Brian Cox pentru a lega pâlpâirea care o face cu adevărat eficientă.

Actorii joacă un tată și un fiu care lucrează la unul dintre cele mai inepenante locuri în care s-ar putea lucra: o morgă. Scenele de deschidere au stabilit frumos tonul. Cei doi bărbați sunt jucăuși unul cu celălalt, dar este clar că bătrânul este cel cunoscător, iar copilul său este nou în joc. Fanii unor emisiuni precum „Fișiere criminalistice” și „Autopsie” vor lua imediat ideea că acești doi pot citi o poveste dintr-un corp.

Deci, ce poveste o să le spună Jane Doe? Filmul se deschide de fapt într-una din singurele sale scene în afara morguei, în timp ce polițiștii investighează o casă plină de cadavre de crimă brutală. Există o familie moartă în bucăți peste tot, dar cel mai ciudat lucru pe care îl găsesc este femeia goală pe jumătate îngropată în subsol. Deși toți ceilalți sunt o mizerie sângeroasă, nu are nici o zgârietură pe ea. Cum a murit? Cine este ea? Ea ajunge pe masa coronarilor noștri și începe să-și spună povestea. Pe plan intern, este un dezastru absolut. Se pare că a fost legată și torturată înainte de a muri. Limba ei era tăiată. A fost arsă la un moment dat. Dar exteriorul ei rămâne intact. Chiar fără pată. Și atunci lucrurile încep să devină cu adevărat ciudate.

Regizorul hitului de cult „Troll Hunter” face minuni în prima oră fantastică. El pune la punct unele dispozitive frumos realizate, cum ar fi atunci când Cox explică modul în care obișnuiau să lege un clopot la cadavre, pentru a se asigura că erau de fapt morți în loc de comă. Orice fan horror va râde, întrucât suntem cu toții bine conștienți de faptul că un clopot clintit va juca un rol înfiorător aproximativ 30 de minute mai târziu. Este un dispozitiv minunat, ca atunci când un film de casă bântuit ne permite să vedem ușa scârțâitoare în timpul zilei, înainte de a scăpa singură noaptea. Și primul și al doilea act aici au o structură minunată de configurare / plată pentru ei. Pe măsură ce începem să ne dăm seama cine este Jane Doe, tensiunea crește și creșterea crește. „Autopsia lui Jane Doe” este practic un mare film bântuit de casă – casa se întâmplă doar să fie morgă. Și din nou, nu se poate subvalora faptul că doi actori puternici precum Hirsch și Cox vor vinde ceea ce acest film încearcă să vândă. Îl fac pe cei incredibili să se simtă cu adevărat îngrozitor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2016 986 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar