The Asian Connection (2016) online subtitrat

The Asian Connection
The Asian Connection (2016)

Doi expatriați, americanul Jack și britanicul Sam s-au cam săturat să muncească în Thailanda. Prin urmare, decid să treacă granița, la Burma și să jefuiască o bancă. Se fac nevăzuți, se întorc înapoi în Thailanda, împart banii și hotărăsc să se țină departe de probleme pentru o perioadă. Jack vrea să plece împreună cu iubita sa cât mai departe, însă lucrurile degenerează. Se pare că banii aparțineau unui lord al crimei pe nume Gan Sirankiri, care se află deja pe urmele lor. Gan îl vizitează pe Jack care a depus banii într-un cont bancar. Plănuiește să îi oblige pe cei doi să jefuiască băncile în continuare.

Vorbind despre avertismente: Seagal nu este vedeta „Conexiunii asiatice”. În schimb, el încearcă în zadar să-și arate gama și harul ca o vedetă de acțiune mai veche jucând un ticălos. Dar, la fel ca în cazul „Absoluție”, un alt flick recent Seagal care deschide în mod ostensibil calea către o stea mai tânără, „Conexiunea asiatică” nu evidențiază o performanță demnă de a fi pusă pe un piedestal. Spun „performanță” și nu „performer” pentru că nu știu nimic despre conducătorul John Edward Lee – cu excepția faptului că nu este foarte bun în actorie. Lee îl joacă pe Jack, un american care jefuiește o bancă pusă jos în Cambodgia, care, din greșeală, jefuiește un șef de mafie, Sirankiri (Seagal), când bate peste o bancă nesigură și fuge în Thailanda. Jack este prins aproape instantaneu de Niran ( Sahajak Boonthanakit), Cel de-al doilea comandant al lui Sirankiri, care la rândul său îi oferă lui Jack un ultimatum: jefuiește băncile pentru el sau înfruntă mânia lui Sirankiri.

Jack este, pentru a spune cu ușurință, plictisitor. Este atât de generic încât personajele de susținere subțire de schiță, precum partenerul hothead Sam ( Byron Gibson ) și pseudo-împuternicitul interes de dragoste Avalon ( Pim Pubear ) îl fac pe Jack să pară mai puțin interesant. Serios, tot ce face Jack este să jefuiască băncile, să flirteze cu Avalon, să se uite mai ușor la Sam și să bată furioasă la Niran. Acesta este un tip care spune chestii precum „Ghici toate acele jocuri video în cele din urmă plătite”, după un succes de succes. Sam poate fi cel mai bun prieten al pierzătorului de jetoane și poate spune lucruri de genul: „Sunt în legătură cu banii, iubito!” Și naivitatea lui Avalon poate vorbi despre despre presupunerile sexiste ale creatorilor ei despre femei, în special obsesia ei pentru logica basmului („Totul devenea prea real. Basmul a început să se desprindă”). Dar cel puțin nu sunt Jack, un tip a cărui caracteristică cea mai deosebită este prietenia cu traficantul de arme Greedy Greg ( Michael Jai White ?!). Jack îl numește pe prietenul său mercenar „ Lacom ” de nenumărate ori, și totuși nu cumva moare din cauza bătăilor severe. Jack duce o viață fermecată, dar asta nu-l face interesant.

Adică, uite: producătorii de „The Asian Connection” au făcut multe greșeli. Cele mai multe dintre citirile de linie ale actorilor sunt atât de plate, atât de slab înregistrate și atât de rapid încât trebuie să vă întrebați dacă regizorul încerca să rupă un record pentru cât de repede ar putea înfăptui fotografia principală. Iar scenele de acțiune sunt atât de slab împușcate, încât este imposibil să spui cine trage cine și unde, cum ar fi momentele în care Seagal bagă o armă pe fereastra unui camion și trage sălbatic … undeva înaintea lui. Și Lee … ei bine, nu există o modalitate drăguță de a spune asta, dar el este amuzant. Brațele sale se învârt ca și cum ar fi semnalat pentru o rundă pentru care corpul său pur și simplu nu este pregătit.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2016 398 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar