The Angry Birds Movie - Păsările furioase (2016) online subtitrat

The Angry Birds Movie
The Angry Birds Movie – Păsările furioase (2016)

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) și a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze…

Îmi pasă dacă păsările au personalități sau culise? Nu chiar. Vreau doar că aceste păsări furioase să se prăbușească în micile obraznice purceluțe verzi în timp ce obțin un scor mare. Este o relație foarte superficială, dar probabil cea mai lungă pe care am avut-o cu un joc, deoarece am petrecut o vară întreagă încercând să o bat pe prietena mea Angela la săgeți de gazon.

„The Angry Birds Movie” nu este un curcan total. Animația în sine este OK și am râs cu voce tare când o poezie scrisă de Bomb a rimat „ură” cu „detonare”. Dar este sigur că are un surplus de umpluturi derivate pe fondul întregului haos frenetic, în încercarea de a distrage atenția de la faptul că nu există prea multe lucruri inventive sau chiar amuzante. În loc să catapultezi pur și simplu mulțumiri de pumn, glume legate de baie și un hodgepodge de melodii ale coloanei sonore (o versiune Limp Bizkit a filmului „ Who Beberind Eyes Blue”) și sexy „ Wild Thing ” de Tone-Loc, alături de interpretarea apăsătoare a lui Demi Lovato de „Eu Will Survive ”și un nou brand Blake Sheltonnumărul afișat) pe ecran, producătorii acestei promoții glorificate pentru o aplicație de telefon ar fi trebuit să urmeze modelul „hai să mergem nebun”, prezentat de „ Lego Movie ”.

În loc să ridice conceptul Angry Birds la înălțimile suprarealiste ale geniului nebun, cineastii se potrivesc cu o poveste plină de teme familiare scoase din filme mult mai bune. În deschiderea inspirată de Scrat, eroul nostru Roșu ( Jason Sudeikis , vorbind despre cel mai ineficace atacator de porci al jocului) trece prin jungla de pe Insula Păsărilor care transportă un obiect în formă de ou care ține un tort în timp ce întâlnește obstacole care provoacă abuzuri trupești. Se dovedește că este un clovn de petrecere pentru închiriere cu un siguranțat scurt, care lipsește un termen limită pentru a livra tratamentul „hatchday”. Se înnebunește violent când clienții săi nu sunt mulțumiți și legea se implică, condamnându-l la – ai ghicit – o clasă de management al furiei.

Este acolo unde întâlnește Bomb și Chuck, o pasăre rapidă galbenă cu cioc mare ( Josh Gad aka Olaf Snowman de la „ Frozen ”), și Terence, pasărea roșie rotundă a jocului care obține în principal răspunsuri intestinale în maniera lui Lurch de la „ The Emisiunea TV „ Familia Addams ”. Că această movilă rotundă de morunitate este exprimată de un actor cu un reprezentant pentru izbucnirile cu capul fierbinte – Sean Penn – este la fel de isteț ca „The Angry Bird Movie”. Întâlnim, de asemenea, personajul feminin de tip token, pasărea albă care bombardează jocul, cunoscută sub numele de Matilda ( Maya Rudolph ), o instructoare calmă, asemănătoare cu Zen-ul, care în cele din urmă își va chema războinicul interior.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2016 786 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar