The Aeronauts (2019) online subtitrat

The Aeronauts
The Aeronauts (2019)

„The Aeronauts” de Tom Harper începe la fel ca Amelia (Felicity Jones), pilot de balon, și James (Eddie Redmayne), un om de știință disperat să-și demonstreze teoriile despre vreme, pornește din aventura lor verticală din secolul al XIX-lea în fața unei mulțimi mari spre multă fanfară. În flashback-uri, „Aeronauții” explică mai multe despre relația lor tenuoasă dincolo de pilot și om de știință: cum și-a pierdut soțul într-un accident în balon și cum James a fost râs de colegii săi pentru ideile sale neplăcute. În cele din urmă, James decide să-și demonstreze concluziile și angajează o Amelia încă îndurerată pentru a conduce călătoria – o ofertă generoasă pe care ezită să o accepte. Înapoi în ascensiunea actuală a balonului lor, Amelia și James se confruntă cu multe alte pericole și neplăceri, deoarece sparg recordul de înălțime și își pun viața în pericol pentru știință.

Deși este umplut cu multe clicuri, „Aeronauții” se pot simți ca un pic de plăcere de fantezie istorică. Personajul lui Redmayne se bazează pe James Glaisher, un adevărat om de știință britanic care a reușit să înregistreze acel record de înălțime la vremea sa, dar partenerul său din această expediție, Henry Coxwell, a fost înlocuit cu personajul lui Jones, care ea însăși este o amalgamare a mai multor baloniști, inclusiv Coxwell , pentru eroica sa din timpul expediției cu Glaisher, și Sophie Blanchard , una dintre puținele femei din domeniul aeronautelor și cineva care a continuat să baloneze după moartea soțului ei într-un accident.

Harper, care a co-scris scenariul cu Jack Thorne, introduce Amelia și James ca un fel de „Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt din Venus” pereche de opoziții polare. Amelia are un spirit aventuros, de ieșire, cu un sentiment de înțelegere a jocului într-o mulțime și de a-i distra pe ceilalți. James este mai mult un suflet solemn, care dorește atât de disperat să fie luat în serios ca un om de știință, el aproape că nu vede supărarea Ameliei, deoarece ea intenționează să urce într-un balon după căderea soțului sau pericolele pe care le-ar putea pune pentru că vrea a împinge dincolo de limitele balonului. Deși Amelia este în mod clar un personaj puternic feminin, scriitorii nu o încântă cu greutatea de a avea nevoie să reprezinte toate femeile. Este aeronaut pentru că vrea să fie una, nu pentru că este ceea ce trebuie să facă. Sunt aproape desene animate în diferențele lor, care, din fericire, nu durează prea mult cât revin singurele personaje cu care suntem blocați pentru majoritatea filmului. Jones și Redmayne stârnesc un raport flirty care face filmul și mai interesant pe măsură ce mizele (și balonul) cresc. Ar putea găsi dragoste după pierdere? Va găsi rezultatele pe care le caută? Totul va fi degeaba dacă balonul lor se va prăbuși.

Fiorul „Aeronauților” stă în cascadoriile sale care sfidează moartea. Actorii pot fi în siguranță, dar filmul ne face să uităm că, folosind unghiurile inteligente ale camerei de film ale lui George Steel , fotografii pline de tensiune și Mark Eckersleyeditare rapidă. În acest film există o mulțime de CGI, toate în efortul de a susține un spectacol bun. Dincolo de mizeria necurată, dar realistă din coșul unui balon cu aer cald, se află peisaje CGI din Anglia secolului al XIX-lea, pe care camera digitală pare să le înmoaie de parcă ar fi fost un alt spectator de-a lungul călătoriei. Există, de asemenea, aceste fotografii mărețe, maiestuoase, ale eroilor noștri în aer în sute și mii de metri deasupra pământului, care funcționează atât ca niște pauze atrăgătoare din spațiul înghesuit în care personajele sunt și amintiri terifiante că acest lucru întreg poate coborî la orice minut. Aceste fotografii sunt compuse atât de convingător, încât în ​​audiența mea au existat multe greșeli ascuțite. Acest răspuns s-a intensificat cu cât balonul urca mai sus, cu cât oxigenul a devenit mai scăzut și cu atât a fost mai rece pentru eroii noștri.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 41m 2019 430 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar