The Admiral - Legenda Amiralului (2014) online subtitrat

명량
The Admiral – Legenda Amiralului (2014)

Acțiunea filmului se derulează în jurul bătăliei navale de la Myeongnyang din 1597, un moment legendar al istoriei locale, în care amiralul Yi Sun-sin câștiga o victorie magistrală cu numai 12 nave ale sale împotriva unei armade de nave de război nipone ce număra 330 de vase.

O epopee navală înfiorătoare, foursquare, drama sud-coreeană „Amiralul: Curentele Roante” memorializează Bătălia de la Myeongnyang din 1597, în care liderul militar al titlului, Yi Sun-shin (Choi Min-sik, de la „Oldboy” ), cu o duzină de corăbii, au ținut o armată japoneză apăsătoare. Filmul, regizat de Kim Han-min, pune în scenă această împerechere David-and-Goliath cu o fervoare naționalistă.

La început, Yi revine la comanda sa după ce a fost torturat într-o acțiune disciplinară nemeritată. El se pregătește să combată un atac condus de Kurushima (Ryu Seung-ryong), supranumit Regele Pirat. Spre deosebire de generalul japonez (Cho Jin-woong) care a ocupat funcția de al doilea la comandă, Kurushima nu s-a luptat cu Yi înainte și nu se teme de el.
Bărbații lui Yi știu că se confruntă cu cote slabe, dar amiralul se străduiește să transforme lașitatea în curaj. Dă foc către propria sa tabără militară, ducându-și trupele în luptă asigurându-le că moartea va veni pe uscat sau pe mare.

Strategia navală, reactivată cu un amestec de nave de război model și efecte generate de computer, ocupă cea mai mare parte a atenției filmului. Cărțile cu titlu oferă actualizări privind ora și condițiile de navigare. Oamenii lui Yi ademenesc o navă japoneză în contact strâns înainte de a o bombarda cu foc de tun. Un jacuzzi îngreunează controlul armatei invadatoare și calmează apele din jur, îmbunătățind precizia trupelor lui Yi.

Aceste mișcări de luptă pe scară largă sunt prezentate în lungime cu jingoismul nedivizat al unei secvențe de acțiune a lui Michael Bay. Filmul este deja un succes în Coreea de Sud, dar îi lipsește interesul personajului care l-ar putea face să se conecteze în altă parte.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 6m 2014 1.690 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar