The Accountant - Cifre periculoase (2016) online subtitrat

The Accountant
The Accountant – Cifre periculoase (2016)

Câştigător a două premii Oscar, actorul Ben Affleck („Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii„) este Christian Wolff, un savant matematician care are o relaţie mai bună cu numerele decât cu oamenii, în drama regizată de Gavin O’Connor „The Accountant: Cifre periculoase”.

Sub o acoperire anostă, Christian ţine contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizaţii criminale din lume. În momentul în care autorităţile ajung pe urmele lui, acesta îşi oferă serviciile unui client legitim: o companie de robotică în al cărui bilanţ apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.
Următoarea scenă ne duce în ziua de azi, unde un contabil de striptease numit Christian Wolff (aluzia este pentru filosoful și matematicianul german, nu pentru muzicianul și compozitorul de avangardă contemporan și vă puteți imagina doar cât de jos sunt eu prin asta), un coleg afectiv jucat de Ben Affleck(care, sincer, încearcă un pic prea tare pentru a fi plat – tensiunea arată), amețește un cuplu de clienți cu vrăjitorie cu cod fiscal, oricine a fost depus vreodată sub „lucrători independenți” va recunoaște ca fiind destul de de bază. Și apoi suntem șoptiți la Departamentul Trezoreriei, unde avocicul bigwig Ray (JK Simmons) oferă o anumită expunere asupra unui om de mister – colegul interpretat de Affleck, așa cum știm deja. „El este contabilul lor, un contabil”, „contabilul”, spune Simmons, sunând de parcă ar fi creat un episod din „Lista neagră”. Ofițerul junior căruia îi spune toate acestea, interpretat de Cynthia Addai-Robinson , este intrigat. Și în curând se enervează, în timp ce Simmons dragă din trecut ceva pentru a o șantaja în mod eficient pentru a urmări „contabilul” în jos pentru el.

Există destul de multe lucruri aici și, pentru o bună perioadă, „Contabilul” se perfecționează pe multiplicitatea sa de fire de complot, chiar dacă se adaugă la ele. Așa cum se întâmplă, „contabilul” pe care îl caută agenții Trezoreriei este mult mai mult decât să ofere scutire de taxe pentru locuitorii din mediul rural. El dezvăluie cărțile pentru o mulțime de oameni răi mortali. Oamenii răi mortali care sunt, va observa un spectator observator, ulterior îngrijit de Departamentul Trezoreriei. În ciuda apropierii sale de unii dintre cei mai periculoși criminali din universul cunoscut, acest om cu zeci de alias rămâne în viață. Cum? O parte din răspuns este oferită de flashback-urile recurente, în care tatăl lui Wolff ( Robert C. Treveiler)) oferă tânărului creștin vindecarea sa mai militaristă, care ulterior se manifestă în abilități de ascuțire și abilități de arte marțiale. Recunosc că este o idee inedită să iei un personaj de tip „ Rain Man ” și să-l faci, de asemenea, într-un Lethal Killing Machine, dar este, de asemenea, într-un fel de prost gust, lucru pe care filmul încearcă să-l amelioreze înfățișând autismul cu simpatie și unii precizie progresivă. În ciuda faptului că are la dispoziție oodele de numerar și artă prețioasă, viața contabilului este o mulțime de durere, o mare parte a acesteia sub forma unei auto-pedepse. Privitorul este lăsat să se întrebe de ce joacă jocurile periculoase pe care le face.

În acel moment, frumoasa femeie cu accent britanic, care pare a fi singura persoană în care poate avea încredere cu adevărat, și cu care comunică doar prin telefon, îi spune că este timpul pentru el să-și asume un client mare „legitim” și plopseste el în poala unei firme protetice de înaltă tehnologie condusă de John Lithgow . Se dovedește că Dana, unul dintre contabilii acestei firme, jucată de Anna Kendrick – făcând, așa cum a făcut-o în „ Up in the Air ”, o muncă fină într-un rol non-romantic-romantic-de interes – a descoperit o discrepanță. Christian îl dezleagă, după cum se spune … și apoi asasini foarte urâți sunt trimiși să-l ucidă atât pe Christian cât și pe Dana.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 3,00 din 5)
Încarc...

2h 8m 2016 904 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar