The Abandoned (2016) online subtitrat

The Abandoned
The Abandoned (2016)

O tanara, adoptata inca din copilarie, se intoarce in tara natala si la caminul pe care nu l-a cunoscut niciodata. Insa, odata ajunsa acolo, trebuie sa infrunte un mister infricosator. Tanara este ingrozita de ceea ce afla in legatura cu adevarata ei familie…

Louisa Krause („ Martha Marcy May Marlene ”) o joacă pe Streak, o tânără frumoasă, care își ocupă un loc de muncă la o echipă de securitate de două persoane într-un complex de apartamente vechi, odată superba. Streak va patrula terenul la fiecare două ore, în timp ce Cooper (un Jason Patric profund adâncit ) stă în camera de monitorizare și urmărește ecranele. Plătesc cu adevărat echipe din doi pentru a lucra acest echipament de securitate mult mai înaltă în clădirile abandonate? Lucrurile sunt, evident, cam suspecte de la bun început, mai ales că Cooper continuă să vorbească despre cum a fost acolo pentru totdeauna. Cu setarea sa captivantă și actorii solizi dispuși să sară în jurul ei, „The Abandoned” arată promisiunea.

De aproximativ 45 de minute, această promisiune crește. Rockaway este un cineast eficient atunci când vine vorba de design și atmosferă sunetă. De asemenea, cu înțelepciune nu forțează prea mult dialog asupra personajelor sale, lăsându-l adesea pe Streak să rătăcească motivele în tăcere, adăugând tensiunea. Când găsește o ușă încuiată și aude ceva în spatele ei, este un moment care provoacă frisoane în care se speră că acest film are anumite secrete în loc de decupaje și clișee. Mi-au plăcut, de asemenea, puținele scene de personaje dintre cele două cabluri din sala de monitor, cu fețele lor luminate în mare parte de nuanța albastră a ecranelor care proiectează golul la ele. Patric și Krause sunt supuși provocării de a face ceva cu ritmuri minime de personaj, amândoi capturând oameni care ar putea lua o slujbă singură pentru a evita restul lumii. Mi-a fost dor de Patric,După întuneric, dulcea mea ”și„ prietenii și vecinii tăi ”, dacă nu i-ai văzut și reveniți la mine). De asemenea, este întotdeauna plăcut să-l vezi pe marele actor de pe personaje Mark Margolis , care apare aici ca un bărbat fără adăpost, în căutarea unui loc unde să doarmă pentru noaptea, cum este filmul horror Victim Bait.

Apoi, într-o clipă, cei care se aventurează să vadă „The Abandoned” vor putea identifica, filmul este pur și simplu. Este ca și cum cineva ar deschide o carte de clișeu Bad Genre și ar fi început să extragă paginile și să le transfere în acest script cu ridicata. Aflăm istoria întunecată a clădirii; aflăm că Streak se ocupă de anti-psihotice (deci poate că își imaginează totul) și chiar spune ceva despre faptul că poate vedea lucruri pe toată viața ei pe care nu le poate descrie. Și atunci Rockaway merge într-adevăr pentru asta, contopind un pic de „House on Haunted Hill” cu viziunea sa. Fantome, demoni, copii abandonați – din nou, devine un carusel de prostii pe care le-am văzut înainte, dar care s-au descurcat mai bine. Când Cooper legat de scaunul cu rotile este forțat să se mobilizeze în cel de-al treilea act, acesta se prăbușește cu adevărat pe sine însuși, cu filmarea înfiorătoare și cu comploturile stupide.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 39m 2006 522 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

1 Comentariu "The Abandoned (2016)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Gaby
9 months 21 days ago

bun filmul

Avatar