That Awkward Moment - Acel moment penibil (2014) online subtitrat

That Awkward Moment
That Awkward Moment – Acel moment penibil (2014)

Acest film este despre trei fete care se intalnesc (alti oameni … nu unul pe altul), asteapta … nu-i drept, sunt baieti, care se comporta ca fete. Bine, încearcă să începi. Acesta este un film despre trei băieți care își găsesc viața tare și supărătoare, mai ales că se întâlnesc, din moment ce nici unul dintre ei nu poate obține fete, dracu ‘, nu e chiar așa. Acești băieți pot avea pe oricine îi place și nu, dar ei încă se plâng și dezbat lucrurile cele mai uimitor de copilărești, în modul cel mai ciudat și dureros.

Ok, pleacă deoparte, acest film este ceea ce este în neregulă cu lumea. Rolul omului se schimbă (sau, mai degrabă, perspectiva a ceea ce este un om …) și este o vedere tristă. Ar putea fi un film foarte amuzant pentru unii, dar pentru mine a fost doar dureros sa ma uit. Dialogul este scris prea puțin perfect și livrat cu un timp perfect, deloc realist sau ca viața … într-adevăr … este. Viața este într-adevăr ciudată sau poate fi, dar ceea ce trăiesc acești trei prieteni … nu are nimic de-a face cu ciudățenia. Sunt niște frați care ar trebui să crească și să aleagă oricare dintre aceste femei uimitoare care se aruncă asupra lor.

Ultimele cuvinte … dacă ești un adolescent care găsește o viață cam greu și ciudat … nu te uita la acest film … vreodată. În schimb, du-te uita la Juno , care este tot ceea ce nu este acest film.

Notă: Am terminat această recenzie la jumătatea filmului, așa că dacă totul se schimbă … Îmi cer scuze profunde pentru eventualele rău pe care le-am provocat fanilor lui Zac Efron, lui Miles Teller și lui Michael B. Jordan.

A doua notă: S-a terminat filmul și ceva sa îmbunătățit … până la sfârșit. Omar din Sârmă sa întors. Mare spectacol. Mare actor. Mare rol. Dar nu suficient pentru a salva acest film, din păcate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2014 1.068 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar