Tell Me How I Die (2016) online subtitrat

Tell Me How I Die
Tell Me How I Die (2016)

Atunci când un grup de studenți decid să ia parte la un studiu clinic legat de un drog, un efect secundar neașteptat al medicamentului experimental le dă viziuni terifiante asupra morții lor … viziuni care încep să devină realitate. În timp ce luptă împotriva propriei sorți, descoperă că acel criminal este printre ei și că de asemenea are capacitatea lor de a prevedea viitorul – doar că pare a fi mereu cu un pas inaintea eforturilor lor de a supraviețui.

Un grup de studenți de la colegiu se confruntă cu efecte secundare ucigătoare în timpul unui studiu de droguri clinice în filmul de groază al lui DJ Viola.
Data viitoare când începeți cu emoție să luați un nou medicament promițător pentru orice afecțiune vă este bolnav, rețineți că nu prea există îndoieli că oamenii au murit pentru a face acest lucru posibil. Și probabil că erau tineri și arătau foarte bine.

Nu pentru că au suferit efecte negative din cauza medicației, vă gândiți, ci mai degrabă pentru că studiile medicamentoase experimentale, cel puțin din varietatea cinematografică, nu duc în mod inevitabil la niciun bine, în timp ce ucigașii în serie sunt implicați mai des.
Așa se întâmplă cu siguranță în filmul de groază B al filmului DJ Viola, Tell Me How I Die , în care un grup de tineri studenți sunt încruntați într-un centru medical izolat și în timp ce sunt plătiți pentru a participa la procesul unui nou medicament care vindecă memoria. . Se dovedește că medicamentul funcționează prea bine, având efectul secundar nedorit de a oferi utilizatorilor săi capacitatea de a vedea în viitor. Ceea ce, în cazul acestui neplăcut grup de cobai umane, se dovedește a fi propriile moarte la mâna unui maniac omucidic care trebuie să ia singur același medicament, pentru că pare să știe ce vor face înainte o fac. Oh, și se întâmplă să existe un viscol furios afară.

S-ar putea să spui, ho-hum, castanul acela vechi al unui complot și ai avea dreptate. Tell Me How I Die nu se ridică niciodată la potențialul suculent al titlului său, care ar fi servit bine un film de groază din Val Lewton din anii 1940. Deși acel regizor estimabil ar fi adus, cu siguranță, mai mult stil, fler și imaginație conceptului, care vine aici ca o versiune redusă a seriei Destinația finală , doar fără moarte mișto.
Pentru a fi corect, scenariul, redactat de regizor împreună cu James Hibberd și Rob Warren Thomas, încearcă cel puțin să înțeleagă o inteligență în proces, cum ar fi atunci când unul dintre studenți, după ce a venit cu o teorie deosebit de barocă, explică cu șovăială , „Mă uit mult la Doctor Who ”. Iar când unul dintre oamenii de știință cade victima drogului însuși, el întreabă în mod clar: „Cel puțin nu există scurgeri anale, nu?”

„Nu în această versiune, nu”, a fost informat.

Prezentând efecte digitale cheesy și performanțe bland din distribuția sa tinerească, care include Ryan Higa (un artist YouTube ale cărui videoclipuri au fost vizionate de 2,9 miliarde de ori, potrivit Wikipedia mereu de încredere), Spune-mi cum eu mor nici măcar nu are deștepturile fii încântat. Până când filmul aparent fără sfârșit va ajunge la concluzia sa, titlul va părea că dorește împlinirea.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2016 343 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar