Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows - Țestoasele Ninja 2 (2016) online subtitrat

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows – Țestoasele Ninja 2 (2016)

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Vă voi spune, de asemenea, că complotul nu este altceva decât un morman de evoluții fără dramă, care se bazează pe coincidență pură, pe convoluții hidoase și pe dialogul expositiv ridicol pentru a merge mai departe. Deci: luptătorii de crime amfibieni generați de calculator, preferați de toată lumea, încearcă și nu reușesc să recupereze Shredder ( Brian Tee ), după ce a ieșit din custodia poliției. Shredder a primit ajutor de la comandantul Krang ( Brad Garrett ), un monstru al creierului extraterestru, care trăiește în burtica unui robot, operează dintr-o mașină doomsday asemănătoare stelei morții, numită Technodrome și este dornic să înrobească umanitatea.

Broaștele țestoase se confruntă cu un pericol deosebit de mare din Tumora Stomacului, Shredder și gașca, incluzând (dar fără a se limita la): o doamnă ninja, doi hibrizi mutanți ai animalelor, numiți Bebop (Gary Anthony Williams ) și Rocksteady ( Stephen Farrelly ) și un super-tocilar malefic. Baxter Stockman ( Tyler Perry, purtător de papion ). Dar, de asemenea, se confruntă cu dizidența în cadrul grupului lor atunci când reafirmă principala dilemă a practicului fiecărui film Ninja Turtles și amenință că se va desființa după ce liderul neemoțional Leonardo (Peter Polszek) obține rang pe Hothead Raphael ( Alan Ritchson ), iar Raphael joacă un grup -revenirea în formă.

Am menționat că o bucată bună a complotului se învârte în jurul reporterului de televiziune cu apel sexual sexul lui April O’Neil ( Megan Fox ) și căutarea ei plictisită de a convinge șeful poliției incurios Vincent ( Laura Linney ) că țestoasele sunt băieți buni? Sau felul în care Donatello ( Jeremy Howard ), țestoasa cunoscută, nu va opri dispensarea unuia dintre cele mai leneșe, mai ilogice dialoguri expunătoare de când este, bine, ultimul film produs de Michael Bay? Ce zici de felul în care acel mare Shredder rău nu face nimic sau luptă pe nimeni, deoarece Bebop și Rocksteady își petrec o mare parte din film … nu se confruntă cu țestoasele?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 2016 539 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar