Tall Girl - Fata înaltă (2019) online subtitrat

Tall Girl
Tall Girl – Fata înaltă (2019)

„Crezi că viața ta este grea?” povestește Jodi ( Ava Michelle ) în timp ce se îndreaptă peste un hol al liceului din Tall Girl . „Sunt un liceu care poartă mărimea 13 Nikes”. În timp ce sentimentul rom-com-ului de la liceul lui Nzingha Stewart este un mărturie sinceră pentru a te simți confortabil în propria ta piele, execuția este laudabil îngrozitoare. Durerea este relativă, dar Tall Girl tratează înălțimea lui Jodi ca și cum ar fi lupta finală a tuturor, ființă a liceului. În mod evident, există persoane cu vieți mai grele decât mărimea 13 Nikes – dimensiunea 14, pentru a începe.

Un sentiment familiar aproape oricui era adolescent: Jodi este incomod cu corpul ei. Mai exact, este foarte înaltă. Înălțimea ei este aparent atât de gargantuesc că ea a fost etichetat fată înaltă. Deși familia ei a încercat să-i ofere un anumit sentiment de normalitate – la o vârstă fragedă, ei au încercat chiar să-i bâlbâie creșterea – totuși se simte deconectat de viața lor înălțime medie. Când un băiat înalt, numit Stig ( Luke Eisner ) se transferă din Suedia, crede că poate a găsit pe cineva care să-i înțeleagă în sfârșit durerea. Dar nu este de folos; toate fetele populare sunt după el, iar Jodi este încă doar fata cea înaltă.

Unul dintre cei mai mari bătăuși ai lui Jodi este Kimmy ( Clara Wilsey ), o albină regină care a luat-o la cules pe Jodi de la o vârstă fragedă. Le vedem istoria într-un montaj din Kimmy, de la preșcolar până în zilele noastre, făcând haz de înălțimea lui Jodi. Nu există niciodată o explicație pentru asta. Nici o explorare a potențialelor gelozii interioare sau a propriilor insecurități. Aparent, Kimmy este doar extrem de intens. Și, desigur, este și după Stig. Băiatului îi place foarte mult Jodi, dar a fost atras de întâlnirea cu Kimmy pentru că este obsedat de popularitatea ei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 41m 2019 721 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar