Tainted (2020) online subtitrat

Tainted
Tainted (2020)

Thriller canadian „Tainted” se arde lent, în măsura în care nu a pornit niciodată un foc. Cu toate acestea, această poveste a unui fost condamnat care încearcă să-și pună capăt legăturilor sale atât cu mafia rusă, cât și cu frăția ariană, atrage atenția în tratamentul sombr al scriitorului regizorului Brent Cote . Este destul de convingător în ceea ce privește elementele sale de gen ne-hiperbolice, chiar dacă profunzimea tragediei vizate dovedește la fel de departe de orice suspans nervos. Luat mai mult ca dramă criminală decât thriller criminal, este un efort solid care ar trebui să facă destul de bine printre fanii acțiunii prin intermediul lui Epic Picture Group din 16 iunie la eliberarea cererii.

Un citat de deschidere despre violența de la Papa Francisc semnalează pretențiile către un sens mai înalt pe care „Tainted” nu îl atinge cu adevărat. Cu toate acestea, există o gravitate atmosferică suficientă pentru existența sumbră a lui Lance ( Alan Van Sprang ), un singur cu gura închisă, care își petrece zilele muncind ca sudor și în nopțile singure ascultând înregistrări vechi de blues într-un cătun al iernii din Ontario. Nu a ieșit mult timp din 15 ani în închisoare, unde a fost trimis după ce și-a pierdut răbdarea la un loc de muncă pentru un sindicat rus de droguri, ceea ce a dus la stingerea unui honcho major. I s-a scos un contract pe viața lui, pe care a supraviețuit în spatele gratiilor, alinându-se unei bande supremaciste albe. Însă acum ar dori să îngroape tot ce a trecut, deși „pătura” lui poate fi permanentă – pentru un lucru, are un tatuaj swastika pe piept.

Expatatul finlandez aliniat de mob, Gregor (John Ralston) oferă o „ramură de măsline” care îl va scoate pe Lance de pe lista de hituri a rușilor. Dar, în schimb, va trebui să le facă o „favoare”, adică să elimine un buzunar al Frăției care se încurcă pe teritoriul drogurilor lor. Nu este deloc ceea ce vrea să facă, dar i s-a oferit o mică alegere în materie. Din nefericire, există un martor nevăzut al mașinului ulterior, care îl întoarce pe Lance pe această listă – împreună cu Anna (Sara Waisglass), o tânără muzică aspirantă, care locuiește și în clădirea sa de apartamente. Abia sunt familiarizați, dar după ce îi văd interacționând, mulțimea presupune că ar putea „ști prea multe”.

Acest nivel de amenințare nu se dă cu adevărat până la jumătatea drumului prin „Tainted”, întrucât Lance se oprește dintr-o mică armată de dușmani, inclusiv nepotul lui Gregor Malick (Aaron Poole) și propriul său șef Vladimir (John Rhys-Davies). Chiar și atunci, filmul greșește, în mod cert, pe partea de reținere, îngrămădind corpurile fără a evidenția vreun fler mare pentru a construi tensiune sau acțiune viscerală. Este mai bine să sugerezi universul singur, prietenos, pe care îl locuiesc acești oameni din punct de vedere vizual, întrucât frumoasa cinematografie pe scară largă a lui Kevin Rasmussen îl împrumută pe Sault Ste. Marie localizează o severitate palpabil de rece, cvasi-rusă.

Astfel de atmosferice nu se extind îndeajuns de mult pentru a face scenariul funcțional sau capabil să ajungă la aerul fatalismului tragic înțeles puțin prea explicit spre final. Aceste personaje pur și simplu nu au acel tip de „Donnie Brasco” – o profunzime de epocă, în ciuda încercărilor lui Cote de a furniza înțelepciune în interesul părinte al lui Lance pentru talentatul, dar ignorat interpretul barului local Anna sau devotamentul lui Gregor față de soția de patiserie Adalina (Lina Roessler) .

Când Gregor îi spune lui Lance: „Aduci moartea oriunde te-ai duce”, ne dăm seama că aceste cifre au fost destinate să poarte mai multă greutate de predestinare cosmică decât reușește filmul să le îmbrace. Totuși, „Tainted” își scoate tonul sobru suficient încât acceptăm că majoritatea acestor oameni nu vor putea scăpa de soarta pe care o condamnă criminalitatea lor – precum și acei nevinovați nefericiți care se rătăcesc în aceeași atenuare drenantă a violenței.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2020 275 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar