T2 Trainspotting - Observarea trenurilor 2 (2017) online subtitrat

T2 Trainspotting
T2 Trainspotting – Observarea trenurilor 2 (2017)

La început a fost o ocazie… apoi, o trădare. De atunci au trecut 20 de ani. S-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark Renton (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi „acasă”. Ei îl aşteaptă: Spud, Sick Boy şi Begbie.

„Care-i rostul?” s-ar putea să vă întrebați. „De ce acum?” Și s-ar putea să vă întrebați încă că după ce ați petrecut încă două ore cu Renton, Sick Boy și restul flăcăilor din Edinburgh, care acum sunt cu 20 de ani mai mari și nu prea înțelepți. Boyle poate face orice fel de film în lumea pe care și-o dorește – și el are cu „ 28 de zile mai târziu ”, „ Slumdog Millionaire ”, „ 127 de ore ” și „ Steve Jobs ”. Acesta este un director care și-a pus numele asumându-și riscuri. Revedând „Trainspotting”, Boyle îl joacă ciudat de sigur. Semnarea sa vizuală este acolo; lipsește unitatea narativă.

Cu toate acestea, intitulat „T2 Trainspotting” este în continuă mișcare înainte, ceea ce îl face similar cu predecesorul său. Începe chiar cu personajul lui Ewan McGregor , Mark Renton, care rulează din nou. Numai că de data asta, el este pe banda de alergare la sală, neîncercând să scape de lege. Scenariul de la scenaristul John Hodge , care lucrează din romanele Porno și Trainspotting , ale lui Irvine Welsh , urmărește să-l trimită pe Renton în cartierul său vechi, din clasa muncitoare din Scoția, din Amsterdam.

Trăiește o viață respectabilă de când a scăpat cu cei 16.000 de kilograme pe care i-a furat amicilor, după marele lor contract de eroină la finalul primului film. Vederea încețoșată și plină de soare a unui tânăr Renton înfricoșat care traversează un pod cu o geantă plină de bani în mână și un zâmbet pe față este una dintre numeroasele imagini cheie pe care Boyle le revigorează aici. Lucrând cu cinematograful său frecvent, Anthony Dod Mantle , și editorul, Jon Harris , el recreează, de asemenea, combinația complicată de imagini șocante și ritm jucăuș care a făcut din „Trainspotting” un suflu atât de original, palpitant de aer murdar.

Celelalte personaje nu s-au schimbat prea mult. Renton a fost îmbunătățit și curățat, reinventându-se într-o altă țară și ținându-se departe de drogurile care aveau o atitudine atât de completă și hipnotică asupra lui și a prietenilor săi. Însă Sick Boy, cu fruntea remorcată a lui Jonny Lee Miller , conduce acum pub-ul familiei, care este mai renunțat ca niciodată și nu este la fel de popular ca până acum. Dulce și simplu Spud ( Ewen Bremner ) rămâne agățat de smack și este atât de deprimat și destituitor încât încearcă să se ucidă când Renton se oprește să-și spună salut. Și Begbie ( Robert Carlyle) este la fel de volatil și violent ca întotdeauna, petrecând timp în închisoare și încercând acum să se conecteze cu fiul pe care abia îl cunoaște trăgându-l într-o viață de crimă. Dintre toți prietenii săi, Begbie este cel mai periculos supărat de trădarea lui Renton de demult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 57m 2017 389 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar